Rollator Topro Troja Neuro

€ 489,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

    Wat vindt de expert?

  • Uniek omgekeerd remsysteem
  • Ergonomische handvatten
  • Kleine draaicirkel: makkelijk gebruik in kleine ruimtes zoals de badkamer of keuken.
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Ontdek de Topro Troja Neuro, een revolutionaire rollator speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Deze rollator, die geproduceerd is in Noorwegen, is uitgerust met een reeks functies die zijn ontworpen om de mobiliteit en onafhankelijkheid van de gebruiker te verbeteren.

Uniek omgekeerd remsysteem

Het unieke omgekeerde remsysteem van de Topro Troja Neuro biedt meer zekerheid en stabiliteit. In tegenstelling tot standaard remsystemen, remt deze rollator wanneer de remmen worden losgelaten, waardoor het risico op vallen afneemt. Dit systeem is speciaal afgestemd op mensen met Parkinson, die mogelijk moeite hebben met het inknijpen van de remmen.

Ergonomische handvatten

De rollator is ook uitgerust met ergonomische handvatten, waardoor hij op verschillende manieren kan worden vastgehouden voor maximaal comfort.

Quick Release wielsysteem

De wielen zijn voorzien van een Quick Release systeem, waardoor ze eenvoudig te verwijderen zijn in slechts een paar seconden.

Reflectoren voor veiligheid

Bovendien zorgen de reflectoren rondom de rollator ervoor dat u goed zichtbaar bent in het donker.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De Topro Troja Neuro is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Met zijn kleine draaicirkel kan de rollator gemakkelijk worden gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer of keuken. Bovendien is de rollator gemakkelijk inklapbaar en blijft hij stevig op de wielen staan, waardoor hij weinig ruimte inneemt bij opbergen en vervoer.

Wacht niet langer en ervaar de verbeterde mobiliteit en vrijheid die de Topro Troja Neuro kan bieden. Bestel nu en zet de eerste stap naar een zelfstandiger leven!

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Rollator Topro Troja Neuro, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Rollator Topro Troja Neuro

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Merk Topro
Garantie 7 jaar
Gewicht (kg) 7,4 kg
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 61 cm
Lengte (cm) 65 cm
Hoogte (cm) 78 - 100 cm
Materiaal frame Aluminium
Max. belasting (kg) 150 kg
Remmen Omgekeerd remsysteem
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 62 cm
Zitbreedte (cm) 47 cm
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Lekvrij PU

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9