Rollator Topro Troja 5G

Vanaf € 389,00
Op voorraad

  Wat vindt de expert?

 • Verbeterd & Vernieuwd Design
 • Ergonomisch product
 • Standaard met Boodschappentas
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Troja 5G is de opvolger van de Troja Original. Het verhoogde comfort en gebruiksgemak zorgen voor een verbeterd product. Topro heeft samen met fysiotherapeuten en ergotherapeuten de Troja 5G vernieuwd, geïnnoveerd en geproduceerd.Het lichte aluminium frame heeft een strak en modern uiterlijk. De strakke lijnen en het slanke ontwerp zijn kenmerkend voor deze rollator. De Troja 5G garandeert u kwaliteit, rijcomfort en veiligheid.

De ergonomische handgrepen zijn verstelbaar, zo kunt u de rollator op uw ideale hoogte instellen. Het is belangrijk dat u de rollator goed instelt: het zorgt ervoor dat u een betere loophouding heeft. De handgrepen zijn tevens te gebruiken als armsteunen als u op de rollator gaat zitten, of weer opstaat. De slanke schokabsorberende wielen, verantwoordelijk voor de soepele vering, zorgen voor een probleemloze rit.

De rollator komt standaard met een boodschappentas. Deze is afneembaar, en heeft een laadvermogen tot 10 kg. Ook zit er een bel vlakbij de handgreep, waardoor u indien nodig de aandacht kunt trekken. De bel is gemakkelijk en veilig te bedienen.

U kunt ervoor kiezen om te investeren in een speciale Troja 5G rugsteun om het comfort te verhogen. Deze rugsteun voorkomt dat u achterover kunt vallen als u even op de rollator wilt zitten om uit te rusten.

Het opvouwen van de Troja 5G is eenvoudig: u trekt enkel het koord op de zitting omhoog. Opgevouwen blijft de rollator rechtop staan. Opbergen is dan ook een fluitje van een cent, omdat u hem prima naast de kast kunt zetten. Er op uit? De Troja 5G is eenvoudig mee te nemen. En ook smalle doorgangen, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, zijn geen obstakel voor de rollator. Hij is voorzien van een trapsteun en een stootrand. Hierdoor rijd u gemakkelijk over obstakels, drempels en stoepranden.

De Troja 5G is verkrijgbaar in de maten Small en Medium:

 • Maat S: lichaamslengte van 1.35 tot 1.70 meter
 • Maat M: lichaamslengte van 1.50 tot 2.00 meter

Specificaties

Specificaties
Merk Topro Mobility
Gewicht (kg) 7,8
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 65
Hoogte (cm) 71 - 100
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 150
Zithoogte (cm) 54 - 63,5
Zitbreedte (cm) 44.5
Rugleuning Niet standaard inbegrepen

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9