Parkinson Rollator Gemino 30

€ 1.039,95
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

 • Onze klanten waarderen ons met een 9,5!
 • Winkels door heel Nederland
 • Laagsteprijs Garantie
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Wat vindt de expert?

 • Aluminium lichtgewicht frame
 • Omgekeerde remfunctie
 • Speciaal voor mensen met een vorm van Parkinson
 • Laserlijn om 'bevriezing' in benen & hoofd tegen te gaan
 • Hogere prijsklasse
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Speciale Parkinson rollator van Gemino stimuleert mensen met de ziekte van Parkinson om veilig in beweging te blijven. De rollator is erg stabiel en biedt de nodige ondersteuning bij evenwichtsproblemen, of als het starten en stoppen van lopen lastig is. De Gemino 30 is daarnaast voorzien van een laserfunctie die helpt om momenten van "bevriezen" te doorbreken.

Laserfunctie

Om momenten van "freezing" te doorbreken, heeft de Gemino 30 Parkinson een laserfunctie. De laser wordt als een horizontale lijn op de grond voor u geprojecteerd, waarop u zich kunt concentreren tijdens het lopen. Als u zich voorstelt dat u over de streep moet, helpt dit het stimuleren van de hersenen met het vinden van de juiste spierbewegingen.

Speciale remmen

In tegenstelling tot normale rollators, staat de Gemino 30 Parkinson standaard op de rem. De rollator heeft handvatten waar u in moet knijpen om de rollator te kunnen verplaatsen. Dit voorkomt dat de rollator wegrolt wanneer u stilstaat, of als u de rollator plotseling moet loslaten.

De rollator is voorzien van een zitting, zodat u even kunt rusten tijdens de wandelingen. Omdat het model standaard op de rem staat, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de rollator wegrolt. 

Lichtgewicht en compact opvouwbaar

De Parkinson rollator Gemino 30 heeft een aluminium frame, waardoor hij erg licht van gewicht is. Het model is eenvoudig en compact op te vouwen met het unieke vouwskliksysteem. Dit maakt het makkelijker om de rollator op te bergen, of om mee te nemen in een auto.


Is het niet mogelijk om langs te komen bij een van onze Mango winkels? Onze rijdende specialisten komen graag langs bij u thuis met een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie, zodat u de rollator comfortabel in uw eigen omgeving kunt uitproberen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800-2002.

Specificaties

Specificaties
Merk Sunrise Medical
Gewicht (kg) 7 kg
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 65
Hoogte (cm) 69-88 cm, 78-100 cm
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 130kg, 150kg
Zithoogte (cm) 55 cm, 62 cm
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9,6