Onze regelementen omtrent het Coronavirus

Onze Coronaregelementen: wij blijven u van dienst

Belangrijke mededeling

Wij blijven je helpen en onze winkels zijn open

Onze winkels blijven open. Wij hanteren strikte veiligheidsmaatregelen zodat je onze winkels veilig kunt bezoeken. Je kan ook gemakkelijk de producten online bestellen.

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen weken op z’n kop gezet en vele activiteiten zijn nu al niet meer mogelijk. Voor Mango Mobility heeft de gezondheid van jou en onze medewerkers prioriteit en worden de maatregelen strikt nageleefd. Wij hebben echter ook een ander heel belangrijk doel: onze veelal kwetsbare bezoekers en klanten zo veilig mogelijk mobiel te maken en te houden. Op deze manier kan je gebruik blijven maken van de producten die jij het hardst nodig hebt. Onze winkels blijven voorlopig open, maar wij sluiten verdere maatregelen niet uit. Bestel daarom je producten eenvoudig online.

Bestel veilig op mangomobility.nl

Wij zijn 24/7 online beschikbaar en leveren de producten snel en veilig bij u thuis. Onze bezorgers dragen handschoenen, houden afstand of zetten kleinere producten gewoon bij je voor de voordeur met een uitgebreide handleiding.

Service en reparaties

Onze monteurs blijven je bedienen. Ook zij dragen handschoenen, houden afstand, komen niet bij u binnen en repareren in de buurt van je huis.

Heb je verder nog vragen?

Voor vragen over ons beleid, of andere vragen aan de klantenservice bel je met ons gratis nummer 0800-2002.