Onze regelementen omtrent het Coronavirus

Onze Coronaregelementen: wij blijven u van dienst

Belangrijke mededeling

Wij blijven u helpen en onze winkels zijn open

Onze winkels blijven open. Wij hanteren strikte veiligheidsmaatregelen zodat u onze winkels veilig kunt bezoeken. U kunt ook gemakkelijk uw producten online bestellen.

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen weken op z’n kop gezet en vele activiteiten zijn nu al niet meer mogelijk.
Voor Mango Care heeft de gezondheid van u en onze medewerkers prioriteit en worden de maatregelen strikt nageleefd. Wij hebben echter ook een ander heel belangrijk doel: onze veelal kwetsbare bezoekers en klanten zo veilig mogelijk mobiel te maken en te houden. Op deze manier kunt u gebruik blijven maken van de producten die u het hardst nodig heeft. Onze winkels blijven voorlopig open, maar wij sluiten verdere maatregelen niet uit. Bestel daarom uw producten eenvoudig online.

Bestel veilig op mangomobility.nl

Wij zijn 24/7 online beschikbaar en leveren uw producten snel en veilig bij u thuis. Onze bezorgers dragen handschoenen, houden afstand of zetten kleinere producten gewoon bij u voor de voordeur met een uitgebreide handleiding.

Service en reparaties

Onze monteurs blijven u bedienen. Ook zij dragen handschoenen, houden afstand, komen niet bij u binnen en repareren in de buurt van uw huis.

Heeft u verder nog vragen?

Voor vragen over ons beleid, of andere vragen aan de klantenservice belt u met ons gratis nummer 0800-2002.