• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
 • Gekwalificeerde servicemonteurs
 • 11 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Onze klanten aan het woord

Er zijn klanten die service belangrijk vinden. Er zijn klanten die kwaliteit belangrijk vinden. Er zijn ook klanten die scherpe prijzen belangrijk vinden. En wat vinden wij? Wij vinden belangrijk wat ú belangrijk vindt. En dat merkt u eigenlijk aan alles.


DSC_0773-Groote-Gat-Oostburg-nEr weer opuit

Een foto van mijn man op zijn scootmobiel bij natuurgebied 'Het Groote Gat' in Oostburg. Wij hebben al diverse leuke 'wandelingen' gemaakt in de omgeving, waarbij hij dan ook kan filmen. Binnenkort gaan we er met de auto op uit.

Groeten, Familie Krull.

 

Bedankt voor de service 

Bedankt voor de service in het afgelopen jaar. Ik ben deze dagen heel blij geweest met mijn accu in de scootmobiel. Ik heb drie dagen boekjes en kerstkaarten kunnen bezorgen, zonder bang te zijn dat de accu van mijn scootmobiel leeg zou raken of ik een lekke band zou krijgen. Iedereen vind mijn scootmobiel té gek en de jeugd vindt het 'vet' of 'cool'. Veel succes met de verkoop en veel plezier in het werk!


Juni, 2015 | De heer Vroon

Bij deze wilde ik alle medewerkers van Auto van der Burgh hartelijk danken voor de snelle en uitstekende service die ik heb genoten nadat mijn scootmobiel met lege accu's op de BrielseBrug stond.
Het ophalen. Het repareren. Mij thuis brengen. En later ook de scootmobiel thuis afleveren vinden wij een nog nooit zo ervaren service. Dus nogmaals onze hartelijke dank!


December, 2014 | Jaap en Janny

"De manier van werken door Mango wordt door ons ervaren als heel correct. Er wordt snel gereageerd op vragen. Vanaf het eerste contact is het duidelijk met wie je te maken hebt. Gewoon 1 persoon. Persoonlijk contact is belangrijk en heel prettig door ons ervaren. Hebben we niet, bestaat niet. De medewerkers van Mango zoeken net zo lang tot ze wat gevonden hebben.

Wij hebben een half jaar moeten zoeken, maar door Mango hebben we nu wat we willen"


Juni, 2014 | Onno de Haan 

In 2009 heb ik een mooie rode scootmobiel bij een ouderenwinkel gekocht. Alles zat er op en er aan en beviel me goed. Behalve de vering. Deze bestond uit kleine veertjes die je nauwelijks een vering kon noemen.

Omdat mijn vrouw en ik altijd de Rhedense fietsvierdaagse rijden, werd het hoog tijd om een scootmobiel aan te schaffen die daarvoor gemaakt was. Met goede vering die mijn ruggengraat op de kinderkopjes in Doesburg op z´n plek lieten staan. En een scootmobiel met een aardig tempo, omdat ik veel naar het ziekenhuis moest en daarom wat meer snelheid ook wel leuk was.

Na contact te hebben opgenomen met Mango, maakte we een afspraak. In vrij korte tijd hadden mijn vrouw en ik een scootmobiel uitgezocht die volgens mijn vrouw voor mij de beste was: een Lion 4. De Lion 4 is goed geveerd, een vierwieler hoog op de poten met een snelheid van 20 tot 22 km/u.  Later bleek ik de Mercedes onder de scootmobielen te hebben gekocht. Het is een geweldige scoot om op te rijden, dat bleek al snel.

De eerste dag dat ik hem had, was de eerste dag van de fietsvierdaagse. We reden dacht ik 40 km per dag. De eerste rit was iets langer en ik haalde de eindstreep niet en moest naar huis worden geduwd.

Ik heb bij thuiskomst meteen Mango Baarn gebeld. De verkoper vertelde me dat er de volgende dag een monteur met grotere accu’s op de stoep zou staan. Zo geschiedde. Omdat de Lion 4 een nieuw product was, waren er nogal eens wat problemen, maar deze werden altijd snel en vakkundig verholpen. En tot op de dag van vandaag staat service nog steeds bovenaan bij Mango.

Ik heb deze scootmobiel al jaren en ben er blij mee. Net zo blij als de service die ik al die jaren mocht ontvangen via de heer Matthee; een man met hart voor Mango- een zaak die service hoog in het vaandel heeft staan.


12-05-2014 | M. Huvermann

Na vele malen firma Vegro (daar was hij gekocht) te hebben gebeld, om een sleuteltje van een scootmobieltje beloofde zij terug te bellen, maar niks geen telefoon. Ten einde raad maar bij u geprobeerd, m'n complimenten... Na 1 dag werd het opgestuurd, wat een service!


07-05-2014 | Mevr. Flohr

De ultieme test voor de Luggie gedaan: een weekendje Rome!

Een ontzettend gehandicaptenonvriendelijke stad met enorm veel hobbels, bobbels, drempels, stoepranden, kuilen, losse keien etc etc.  Maar mijn Luggie heeft het glansrijk doorstaan. Af en toe een duwtje nodig of even op een stoeprand tillen, maar verder ging ie stoer door. Ben nu nog wel even huiverig dat ie verborgen opgelopen schade gaat vertonen maar dat zal over een paar dagen wel duidelijk zijn.
Lang leve de Luggie! En natuurlijk veel reclame gemaakt bij mensen die erg geinteresseerd waren wat dit voor voertuig was. En de jeugd vindt hem erg cool!


09-03-2014 | Mevr. I. Bes, Spanbroek

Hallo mijnheer Peeters, wil dit even met U delen: vandaag een prachtige dag om met manlief er op uit tegaan. Hij op de fiets en ik met mijn rolls. Geweldig dit hadden wij veel eerder moeten doen. Ik was zo blij met Uw advies dat ik hem toen een week uit mocht proberen. Dank hiervoor


29-10-2013 | Dhr. J. Jansen

Onze interesse in Mango Mobility heeft tot gevolg gehad dat ik een Luggie en bijbehorende tas heb gekocht. Geweldig om mee op reis te nemen! Mijn vrouw hoeft niet meer te duwen en toch kunnen we samen op stap!


03-10-2013 | Dhr. J. de Bruijn

Nog mijn dank voor de meer dan uitstekende service die jullie verleend hebben aan mijn scoot. Er waren een aantal vervelende dingen die het rijden op mijn Lion 4 een beetje bedierf. Toen ik daarvoor zelf een oplossing had bedacht, zeiden jullie “Nee”. Ik dacht- wat zullen we nu hebben? Dat ‘nee’ bestond eruit dat jullie mijn scoot wilden omruilen voor een nieuw exemplaar! Zonder dat ik daarom vroeg- ik was verrast!

Alles wat jullie beloven in de advertenties, maken jullie waar. Ook als het gaat om de rij- en ziteigenschappen van de scootmobiel. Bij mijn voorgaande Revatak 3-wiel scootmobiel (die uitgerust was met smalle bandjes) reed ik langs een slootje in de polder. Ik zakte weg, sloeg om en belandde in de plomp. Met de Lion 4 kom ik daar nog steeds, maar ik zak niet weg en blijf droog!

Ik reken dan ook op nog vele kilometers op mijn Mango Lion4 en bedank nogmaals het Mango team voor wat ze voor mij gedaan hebben!

Groet,
Een zeer tevreden klant.


30-09-2013 | Dhr. S. van den Brule

Ons drukke bestaan, met onregelmatige schema's en twee opgroeiende kinderen was voor ons bijna de reden om een tweede auto aan te schaffen. Gelukkig werden wij net op tijd getipt op de voordelen van een elektrische scooter. We kunnen niet anders zeggen dan dat het rijden op de Corleone ons uitstekend bevalt en dat het precies de oplossing biedt voor de vele ritjes binnen de regio. We zijn vaak sneller met de scooter dan met de auto!

Wij hebben onze e-scooter bij Mango in Baarn aangeschaft omdat we graag een dealer met verstand van deze 'nieuwe' techniek in de buurt wilden hebben. Toen we deze zomer een keer belden met Mango omdat de achtervering van de scooter begon te piepen, stond er al de volgende dag een servicemonteur op de stoep voor een kleine beurt. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig! 

Kortom, we hebben een auto bespaard en zijn heel tevreden met de service!


31-08-2013 | Dhr. P. Liplijn

Na lang surfen op het internet ben ik terecht gekomen bij een mango e-mobilitystore. Zij hadden een scootmobiel die wel mijn de aandacht trok, namelijk de FreeRider (FR1). Ze kwamen bij mijn thuis om een demonstratie te geven van verschillende modellen maar de FR-1 sprong er tussen uit.

Ik heb hem aangeschaft en ben zeer tevreden over de scootmobiel. Hij rijdt makkelijk 20 km per uur. Ik haal nu zelf fietsers in en heb veel bekijks. Daarnaast geeft het team van Mango me een goede service, want ze hebben mijn speciale stoel en de rollaterstandaard overgezet op de Fr-1.


04-06-2013 | Dhr. T. Angevaren

Sedert 05-07-12 ben ik in het bezit van een Mango Lion 4 King scootmobiel met een opgegeven actieradius van 60 a 70 km en een snelheid van 21 km/u. 
In het nu bijna afgelopen jaar heb ik 1215 km met mijn scootmobiel gereden. Verschillen malen heb ik aanmerkingen gemaakt over de actie radius en steeds weer verleende uw firma uitstekende service. Het geheel gaf een goed gevoel en daarvoor zeg ik u dank. 

John Peeters heeft op 23-05-13 als service mijn Lion4King kosteloos vervangen door de nieuwste uitgave van de Lion4King. Als dat geen service is!! 
De eerste 50 km zijn zeer positief ervaren. Ik wil uw firma dank zeggen voor deze service en hoop nog enkele jaren te mogen genieten van mijn scootmobiel. Daarbij de jaloerse blikken van andere scooters rijders negeren maar wel enthousiast reclame maken voor Mango wat mag blijken uit het feit dat in ons appartementen gebouw al 2 stuks Mango Lion4King rondrijden en de 3e in onderhandeling is. 

Nogmaals dank en met groet Theo Angevaren.


28-10-2012 | Mevr. van der Lijde

Op 29 juni 2012 hebben wij bij Mango Mobility een Luggie gekocht. Nu enkele maanden later wil ik graag mijn bevindingen met jullie delen:

Ik heb mijn vrijheid weer terug! Ik kan met mijn auto en de Luggie in de kofferbak, overal waar ik wil naar toe rijden. Ik hoef mij niet af te vragen of  de plaats waar ik moet zijn ver van de parkeerplaats is verwijderd. Ik ga weer winkelen, boodschappen doen en steden bezoeken. Vorige week ben ik in Wenen geweest. En de Luggie was mee.

Ik kan je niet uitleggen hoe blij ik met de Luggie ben. Jaren ben ik niet zo mobiel geweest. Onderweg krijg ik veel opmerkingen. Kinderen willen ook wel zo'n speeltje en volwassenen staan verbaasd te kijken. Sommigen durven vragen te stellen, waardoor ik heel veel reclame kan maken voor jullie Luggie.

Ik zou wensen dat een ieder die moeite heeft met het lopen een Luggie kan kopen. De wereld is voor mij weer veel groter geworden en ik heb mijn vrijheid terug.

Ik wil Mango Mobility dan ook heel erg bedanken voor hun goede advies. Voor de demonstratie, waarbij jullie lieten zien dat ik de Luggie eigenhandig in de auto kan zetten. Dus  geweldig bedankt.

Heel veel groeten van een zeer tevreden en blije klant.


24-10-2012 | Dhr. De Wiel, Schiedam

Ik ben zeer te vreden met mijn aankoop van de twincat twee. Tot mijn verbazing doet hij alles wat in de folder staat zeer aan te raden voor oudere mensen. 

Wij hebben hem in de gang van het huis staan hij is namelijk maar 86 cm breed en 136 lang.


17-09-2012 | Dhr. Hoogenboom, Brielle

Heb nu een jaar een Mango Lion 4 scootmobiel. Zijn dit jaar naar bergen in Frankrijk en Duitsland op vakantie geweest. Zowel in Frankrijk als in Duitsland was scootmobiel een bezienswaardigheid. De mensen daar schudden meewarig hun hoofd toen ik zei dat ik hiermee ook bergtochten ging maken. Maar 's avonds bij het bekijken van de gemaakte foto's waar ik geweest was praatten ze vol bewondering over mijn lion en ik ook. Ik heb overigens mijn spiegel verspeeld tijdens een van mijn tochten. Bij thuiskomst dit gemeld bij filiaal in Brielle, andere dag nieuwe spiegel thuis binnen. Dat noem ik nog eens service. BRAVO!!!!


19-05-2010 | Anoniem, Soest

Na een tweetal operaties aan de wervelkolom in 2005/2006, was het voor mij niet meer verantwoord mogelijk auto te blijven rijden of te fietsen. Voor korte afstanden op straat ben ik sedertdien aangewezen op het gebruik van een rollator. Die plotselinge beperking van mobiliteit en vrijheid heeft mij (en mijn vrouw) destijds uiteraard mentaal fors aangegrepen: na 50 jaar moest ik definitief afzien van het zelfstandig autorijden! Mobiel Garant b.v., toen nog in Utrecht, nu Mango in Barneveld gevestigd, bood echter begripvol een zo goed mogelijk passende uitkomst in mijn wezenlijk gewijzigde levenssituatie. In november 2006 kocht ik bij hen een sterke luxe scootmobiel, de Mango Lion 4 scootmobiel.

Mijn ervaringen met Mobiel Garant/Mango zijn bij voortduring bijzonder positief, zowel in de persoonlijke contacten als voor wat betreft de enkele malen vlot geboden technische bijstand. Dit laatste is gelukkig maar bij uitzondering noodzakelijk geweest.

Toen dan ook dit jaar, 2010, bij mij de gedachte opkwam een tweede, kleinere, opvouwbare scootmobiel erbij te kopen, heb ik niet geaarzeld een kijkje te gaan nemen in de dichtbijgelegen fraaie en goed voorziene Baarnse scootmobiel showroom van Mobiel Garant. Na een plezierige ontvangst en demonstratie aan huis, met duidelijk advies, heb ik vorige maand bij Mobiel Garant als tweede de Cat 4 gekocht. Deze kleinere scootmobiel kan op eenvoudige wijze opgevouwen worden en door mijn zoon in de achterbak van zijn personenauto worden meegenomen. Hierdoor zijn wij inmiddels bijvoorbeeld in staat geweest om zonder problemen samen met onze kinderen en kleinkinderen een bezoek te brengen aan het Dierenpark in Amersfoort. Een buitengewone ervaring. Mango bedankt! 


26-04-2010 | Dhr. P. SeghersHellevoetsluis

Anderhalf jaar geleden kocht ik mijn scootmobiel: een Lion 4 King bij Mobiel Garant, nu Mango Mobility. Eerst iets over deze superscoot. Een fantastisch ding, ik heb nog nooit een seconde spijt gehad bij deze aankoop. Voor mij ideaal. Snel, robuust, veilig en zeer comfortabel. Een voertuig voor alle terreinen en met een grote actieradius. Het zou verkeerd zijn om deze scootmobiel los te zien van de diensverlening bij Mango. Gekocht bij mij thuis op een prettige niet opdringerige manier. Na aankoop staat er bij Mango, altijd iemand klaar achter de telefoon, die heel veel tijd neemt om vragen te beantwoorden.
In de eerste week dat ik hem in bezit had bleek er een foutje te zitten bij een of ander contactpunt. Ik zal dan ook nooit vergeten dat ik binnen een paar uur een nieuwe kreeg. (Misschien was dat wel een warme douche waard bij het tv-programma RADAR). Van mij krijgt Mango Mobility in ieder geval een pluim!

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?

 • Wil ik de scootmobiel meenemen in de auto?
  Op pad met de scootmobiel in de kofferbak van de auto? Dan wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen. Bent u dit niet van plan, is het verstandig om een vaste scootmobiel te kopen.
 • Hoe ver wil ik rijden?
  De scootmobielen van Mango Mobility hebben standaard een actieradius van 70 kilometer. Wilt u langer kunnen genieten van uw scootmobiel? Geen probleem, als u dit doorgeeft aan uw adviseur, helpt hij graag uw actieradius vergroten.
 • Ga ik op pad met boodschappen?
  Gaat u vaak boodschappen doen? Of heeft u zelf een hoger lichaamsgewicht? Wij adviseren u in een solide scootmobiel die u dient voor het doel wat u voor ogen heeft.

Een scootmobiel kopen via Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een scootmobiel te kopen. De investering is groot, maar de duurzaamheid van de scootmobiel ook; de aankoop van een scootmobiel doet u voor de rest van uw leven. Daarom is het van belang goed geïnformeerd te worden over het kopen van een scootmobiel. Mango Mobility neemt graag met u uw wensen door en adviseert zo goed mogelijk in welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u kiezen voor een vaste scootmobiel, waarmee u ver en hard kunt rijden. Maar wanneer u van plan bent de scootmobiel in de auto mee te nemen, is de opvouwbare scootmobiel een goede optie. Wilt u een scootmobiel kopen maar eerst proberen in uw eigen omgeving? Dagelijks rijden er demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland waardoor u de scootmobiel die u op het oog hebt kunt proberen. Dit kan ook in onze showrooms, Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Kies voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt om uw scootmobiel uit te kiezen.

Wilt u hulp bij het kopen van een scootmobiel? U kunt de tips beantwoorden en naar ons toe mailen. Wij weten exact welke modellen scootmobielen er bij uw vraag aansluiten. Vul hiervoor het contactformulier in en wij adviseren u per telefoon of natuurlijk bij u thuis.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!