Lease een Scootmobiel!

Lease een scootmobiel voor een vast bedrag per maand! Mango Mobility

Scootmobiel leasen

Bij Mango Mobility bieden wij de mogelijkheid om een scootmobiel te leasen. Een scootmobiel leasen kan vanaf een periode van 12 maanden. Ideaal wanneer je voor een vast bedrag per maand gebruik wil maken van een scootmobiel.

  • Probeer een scootmobiel voor een langere termijn uit, voordat je een dure aanschaf doet
  • Geen dure service- of onderhoudskosten
  • Altijd een vast bedrag per maand

Onze scootmobiel lease mogelijkheden

Het leasen van een scootmobiel werkt bij ons hetzelfde als een private lease. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een bepaalde termijn. Bij private lease van een scootmobiel blijft de scootmobiel van ons, maar je kan er gebruik van maken. Het voordeel is dat je er qua onderhoud geen omkijken meer naar hebt.

Onze scootmobiel lease kosten

Je least een scootmobiel voor een vast bedrag vanaf €99*,- per maand. Inbegrepen in de prijs:

  • Service- en onderhoudskosten
  • 24/7 pechhulp i.s.m. de ANWB
  • Advies en ondersteuning van een Mobiliteit Expert

*Prijs op basis van een leaseperiode van 24 maanden, met een 3- of 4 wiel Panther. De kosten voor het leasen van een scootmobiel ligt aan het soort scootmobiel.

Welke soorten scootmobielen kan ik leasen?

Bij Mango Mobility heeft u keuze uit een groot assortiment scootmobielen. Je hebt de mogelijkheid om een tweedehands scootmobiel te leasen of een nieuwe. Wanneer je een tweedehands scootmobiel least, is het maandbedrag lager. Je kan een vaste scootmobiel, duo scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel leasen. Bekijk hier ons volledige assortiment scootmobielen. Benieuwd naar alle scootmobiel lease mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen. Onze Mobiliteit Experts helpen je graag verder.

Neem gerust contact op voor alle informatie omtrent het leasen van een scootmobiel. Bel gratis 0800 2002.

Extra Lease Informatie
Vraag direct een offerte aan!