Rollator Classico

Vanaf € 88,95
Op voorraad

    Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Scherp geprijsd
  • Standaard krukkenhouder
  • Afneembare mand & dienblad
  • Exclusief rugband
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Classico is dé klassieke rollator. Oerdegelijk, stevig, veilig en zeer scherp geprijsd. 

Het frame van de Classico is van versterkt metaal, waardoor de rollator zeer geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. De rollator is voorzien van anatomische duwhandvatten, handremmen en een veilige parkeerrem.

Daarnaast beschikt de Classico over een boodschappenmandje en dienblad, waarvan beide afneembaar zijn. Het dienblad is handig om iets op te zetten tijdens het lopen in uw woning, zoals een kopje koffie. Wanneer u een buitenwandeling gaat maken, kunt u het dienblad verwijderen en blijft er een zitting over. Hierop kunt u tijdens de wandelingen even rusten wanneer het nodig is. De veilige parkeerrem zorgt ervoor dat de rollator niet kan wegrollen als u plaatsneemt op het zitje.

Met het handige opvouwsysteem heeft u de rollator in een handomdraai ingeklapt. Zo kunt u hem makkelijk vervoeren of opbergen. De Classico kan in opgevouwen staat ook rechtop blijven staan, waardoor hij gemakkelijk aan de kant kan worden gezet zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt, zoals in de hal.

U bestelt de Classico eenvoudig online en tijdelijk met extra korting via de webshop van Mango Mobility. Uiteraard bent u ook van harte welkom om deze rollator te bekijken in één van onze winkels.

Specificaties

Specificaties
Merk Vermeiren
Gewicht (kg) 9.8
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 68
Hoogte (cm) 78 - 99 (verstelbaar)
Type frame Standaard frame
Materiaal frame Versterkt metaal
Max. belasting (kg) 120
Remmen Handremmen met parkeerfunctie
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 56
Zitbreedte (cm) 42
Zitdiepte (cm) 16
Rugleuning Nee
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)
Standaard uitrusting Dienblad en boodschappenmand

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators