Lithium Accu Pakketten

Lithium-accu pakketten

Vraag offerte Accu Upgrade aan!

Ongekende vrijheid! Door onze nieuwe lithium accu-upgrade vergroot je het bereik tot wel 140 kilometer.

De voordelen van een lithium accu

De premium lithium accu's zijn in elk opzicht de upgrade die je wenst. Je geniet van een grotere actieradius, de levensduur is tot drie keer zo lang in vergelijking met een reguliere accu, en hij is opgeladen in een mum van tijd. Het is de nieuwste technologie in een scootmobiel accu!

Scootmobiel Tiger 4

Deze scootmobiel heeft een actieradius tot wel 80 kilometer. Dit model heeft zijn populariteit te danken aan zijn stoere en bescheiden karakter. Een veilige alleskunner, die bovenal comfortabel is. Geniet van een dagje uit, en ga op stap met de familie!

Scootmobiel Fr-1

De Free Rider is één van de modernste modellen op de markt. Hij blinkt uit in rijcomfort door zijn unieke automotive vering. Het moderne design is geïnspireerd door het bekende Audi R8 auto-ontwerp. Met deze scootmobiel kan je wederom zelfstandig uw kinderen en kleinkinderen bezoeken in de grote stad, want de actieradius is vergroot tot wel 120 km.

Scootmobiel Lion 4

De Lion 4 heeft een optionele actieradius tot wel 140 km, en kenmerkt zich door zijn bijnaam: de Rolls Royce onder de scootmobielen. De vier onafhankelijk geveerde wielen zorgen voor maximaal comfort en stabiliteit op alle ondergronden. De luxe zitting met armsteunen biedt maximaal comfort, en je rijdt met een topsnelheid van maar liefst 20 km/u. Maak regelmatig prachtige tochten door de natuur, of ga samen met een fietser op stap!

Neem contact op!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.