Rollator Acre Carbon Ultra Light

Vanaf € 668,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

    Hier worden onze klanten blij van:

  • Remkabel in het frame weggewerkt
  • Zeer licht frame van carbon
  • Inclusief tasje, om uw spulletjes mee te kunnen nemen
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Stabiliteit

De by ACRE Carbon Ultralight is ontwikkeld met het oog op veiligheid, gebruiksgemak, stabiliteit en design. Daarom is het frame gemaakt van Carbon fibre - een speciaal soort materiaal wat bekend staat om zijn sterke eigenschappen, terwijl het extreem licht blijft. Het kruisframe maakt dat de Ultralight Carbon rollator van Acre stabiel is. De materialen zijn mooi afgewerkt, vormgegeven en verwerkt in de rollator.

Handvatten Ultralight Carbon

De handvatten zijn ergnomisch gevormd, en zorgen ervoor dat de druk over de gehele hand verspreid wordt. De handvatten zijn zacht, en hebben een extra griplaag, waardoor ze stevig in de hand liggen. De handvatten zijn speciaal naar achteren gedesigned, waardoor uw loophouding automatisch wordt gecorrigeerd: u loopt rechter op, en daarmee ontlast u uw rug.

De handremmen zijn licht bedienbaar: u hoeft niet bijzonder veel knijpkracht te hebben, om deze rollator gemakkelijk te laten remmen. De remkabels zijn netjes weggewerkt in het frame. U kunt dus nergens achter blijven hangen. Als u de hendels naar beneden drukt, zet u de Ultralight Carbon rollator in de parkeerstand. Zo kunt u eenvoudig plaats nemen op de zitting, om even uit te rusten tijdens uw rit.

In hoogte verstelbaar

De handremmen en handvatten zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen door middel van een drukknop op het frame. 

Wielen by Acre

De wielen van deze superlichte rollator zijn gemaakt van pur: een anti-lek materiaal. De trillingen worden geabsorbeerd, waardoor u rustig van uw tocht kunt genieten. Het gebruikte materiaal is behoorlijk slijtvast. De achterbanden zijn voorzien van een trapdop: zo kunt de rollator ietwat kiepen waardoor u gemakkelijk over drempeltjes of stoepen kunt gaan.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Rollator Acre Carbon Ultra Light, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Rollator Acre Carbon Ultra Light

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Merk Acre
Gewicht (kg) 4,8
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 65
Lengte (cm) 70
Hoogte (cm) 79 – 91
Materiaal frame Carbon
Max. belasting (kg) 130
Aanbevolen accessoires

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9