Drempelhulp aluminium kort 3 - 6 cm

€ 115,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

    Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Ligt niet permanent voor de drempel
  • Lichtgewicht
  • Hoog draagvermogen tot 300 kg
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Deze drempelhulp van 3 cm wordt veel gebruikt voor het overbruggen van drempels en kleine opstapjes. De drempelhulp voor scootmobiel en rollator wordt veel in verzorgingstehuizen en binnenshuis gebruikt. Door de handgreep in de drempelplaat is deze gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Ook handig als u bijvoorbeeld op bijvoorbeeld op vakantie gaat. De drempelhulpen van Datona bieden voor elk hoogteverschil een passende oplossing. De grote van de drempelhulp is 40 x 98 x 3 cm.

Een groot voordeel van de drempelhulpen is dat er geen ingrijpende aanpassingen zowel binnen- als buitenhuis gedaan hoeven te worden. De drempelhulp legt u eenvoudig in de desgewenste kamer, balkon, trappenhuis of waar u maar wilt. Vervolgens rijdt u met alle plezier over het obstakel heen. Alle drempelhulpen zijn extra stevig door de ijzersterke constructie. De drempelhulpen hebben een maximaal laadvermogen van 300 kg, dit maakt het mogelijk om de drempelhulpen dagelijks te gebruiken. De drempelhulp is ook inzetbaar voor het motoren, fietsen en grasmaaiers. U rijdt vanaf nu gemakkelijk en eenvoudig een verhoging op.

De drempelhulpen zijn gemaakt van aluminium, hierdoor zijn de oprijplaten super licht. De drempelhulpen wegen nog slechts 3 kg. Makkelijk voor het meenemen in een auto of bus. De drempelhulpen bieden een lange levensduur en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 3
Breedte (cm) 98 (oprijbreedte is 73cm)
Lengte (cm) 40
Hoogte (cm) 3 - 6
Max. belasting (kg) 300

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9