• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Onze service

Mango Mobility heeft ruim tien jaar ervaring in elektrische mobiliteit met winkels door heel Nederland. De naam 'Mango' is ontstaan uit de combinatie 'man' en 'go', wat mens in beweging betekent. En dat is wat wij willen: mensen in beweging brengen, waardoor leuke dingen dichterbij komen. Voor jong en oud. Al onze producten zijn 100% elektrisch, waardoor u, samen met Mango, zorg draagt aan een betere en schonere wereld.

Garantievoorwaarden

Mango biedt op alle producten uitstekende service- en garantievoorwaarden. Zo zit op al onze producten minimaal 2 jaar productgarantie. Op sommige producten bieden wij zelfs 5 jaaar productgarantie!

Veelgestelde vragen

Kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service bieden. Dat is wat Mango Mobility nastreeft. Heeft u een verzekering voor uw elektrisch vervoermiddel nodig? Zoekt u een servicepunt bij u in de buurt? Wilt u het verschil tussen een 3-wiel en een 4-wielscootmobiel weten of wilt u weten voor welke e-brommobielen u een rijbewijs nodig heeft? Bij veelgestelde vragen geven wij het antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Bel dan naar het gratis telefoonnummer 0800 - 2002 of neem contact met ons op via info@mangomobility.nl.

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!