• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Inklapbare scootmobiel

Inklapbare scootmobiel

De scootmobiel bestaat voor uw gemak

Wanneer het niet meer zo vanzelfsprekend is om u lichamelijk te bewegen, en u steeds meer moeite en pijn ondervindt bij het lopen, dan is de scootmobiel een uitkomst. De scootmobiel is speciaal ontworpen om uw dagelijks leven zo gewoon mogelijk te laten zijn. Met de scootmobiel kunt u er weer op uit zonder afhankelijk te zijn van mensen uit uw omgeving of het openbaar vervoer. Boodschappen doen, een ritje door het park of op bezoek bij familie wordt weer een aangenaam tijdsverdrijf.  

De inklapbare scootmobiel

Scootmobielen zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer u de scootmobiel enkel in en rondom uw eigen woning wilt gebruiken, dan is de reguliere ‘vaste’ scootmobiel een prima keuze. Maar wanneer u nog graag op vakantie wilt, of verder van huis op bezoek wilt, dan is de inklapbare scootmobiel de ideale oplossing. Met de inklapbare scootmobiel gaat u gemakkelijk nog verder op pad. De naam zegt het immers al, de inklapbare scootmobiel is eenvoudig op te vouwen en past gemakkelijk in de kofferbak van de auto of bus. De inklapbare scootmobiel is lichtgewicht, waardoor het optillen u geen lichamelijke problemen oplevert. Het systeem werkt zo dat u binnen mum van tijd de inklapbare scootmobiel hebt in- en uitgevouwen.

Voordelen inklapbare scootmobiel

Het grote voordeel aan de inklapbare scootmobiel is dat u deze gemakkelijk meeneemt in de auto. Zo wordt uw actieradius nog groter, zonder dat uw lichamelijke beperkingen een rol spelen. Daarnaast is de inklapbare scootmobiel wendbaarder en compacter dan de reguliere scootmobiel. Dit betekent dat de inklapbare scootmobiel ook erg handig is voor gebruik binnenshuis of om door smalle doorgangen te rijden. U bergt de inklapbare scootmobiel snel op, dus wanneer u in huis weinig ruimte heeft is de inklapbare scootmobiel zeker het overwegen waard.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische rolstoelen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!