• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Inklapbare scootmobiel

Inklapbare scootmobiel

De scootmobiel bestaat voor uw gemak

Wanneer het niet meer zo vanzelfsprekend is om u lichamelijk te bewegen, en u steeds meer moeite en pijn ondervindt bij het lopen, dan is de scootmobiel een uitkomst. De scootmobiel is speciaal ontworpen om uw dagelijks leven zo gewoon mogelijk te laten zijn. Met de scootmobiel kunt u er weer op uit zonder afhankelijk te zijn van mensen uit uw omgeving of het openbaar vervoer. Boodschappen doen, een ritje door het park of op bezoek bij familie wordt weer een aangenaam tijdsverdrijf.  

De inklapbare scootmobiel

Scootmobielen zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer u de scootmobiel enkel in en rondom uw eigen woning wilt gebruiken, dan is de reguliere ‘vaste’ scootmobiel een prima keuze. Maar wanneer u nog graag op vakantie wilt, of verder van huis op bezoek wilt, dan is de inklapbare scootmobiel de ideale oplossing. Met de inklapbare scootmobiel gaat u gemakkelijk nog verder op pad. De naam zegt het immers al, de inklapbare scootmobiel is eenvoudig op te vouwen en past gemakkelijk in de kofferbak van de auto of bus. De inklapbare scootmobiel is lichtgewicht, waardoor het optillen u geen lichamelijke problemen oplevert. Het systeem werkt zo dat u binnen mum van tijd de inklapbare scootmobiel hebt in- en uitgevouwen.

Voordelen inklapbare scootmobiel

Het grote voordeel aan de inklapbare scootmobiel is dat u deze gemakkelijk meeneemt in de auto. Zo wordt uw actieradius nog groter, zonder dat uw lichamelijke beperkingen een rol spelen. Daarnaast is de inklapbare scootmobiel wendbaarder en compacter dan de reguliere scootmobiel. Dit betekent dat de inklapbare scootmobiel ook erg handig is voor gebruik binnenshuis of om door smalle doorgangen te rijden. U bergt de inklapbare scootmobiel snel op, dus wanneer u in huis weinig ruimte heeft is de inklapbare scootmobiel zeker het overwegen waard.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische rolstoelen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!