Amsterdam WMO-PGB

Mango Amsterdam

Mango Mobility Amsterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

Zaterdag 25 mei Gesloten

Parkeren

Mango ligt pal aan het einde van de A2: je hoeft dus niet de stad in te rijden. Je kunt makkelijk parkeren voor de deur. 
Vind een vestiging bij u in de buurt

Contactgegevens

Telefoon: 0800-2002 (gratis)
E-mail: info@mangomobility.nl

Mango Amsterdam PGB

Pal aan het einde van de A2 bevindt zich vlakbij de Utrechtse brug onze locatie op de Rijnstraat. Met ruime parkeergelegenheid, en dichtbij het Amstelstation is Mango Mobility het ideale bedrijf om uw PGB-scootmobiel uit te kiezen. Mango Amsterdam is perfect te bereiken, daar wij ons bevinden aan de rand van de stad: men hoeft niet het centrum in of uit te rijden. Mango Mobility ondersteunt bij PGB-aanvragen door het hele land en staat bekend om zijn uitstekende service. Onze Mobiliteit Experts kijken samen met u welke scootmobiel aan uw wensen voldoet en maken een PGB-offerte met een 5-, 6-, of 7-jarige onderhoudsovereenkomst. Heeft u al een indicatie ontvangen? Dan is de gemeente Amsterdam volgens de WMO verplicht mee te werken aan een scootmobiel verstrekt via het PGB

De voordelen van een Persoons Gebonden Budget

Met een PGB koop je zelf zorg in bij de zorginstelling naar wens. Je krijgt van de gemeente een bedrag om een mobiliteitshulpmiddel naar keuze aan te schaffen op basis van de indicatiestelling en pakket van eisen. Dit geeft je veel vrijheid. Zo bepaalt je zelf waar je de scootmobiel koopt en heb je meer invloed op welke scootmobiel het beste bij jou persoonlijk past. Bij het PGB ontvang je een nieuwe scootmobiel. Je kiest zelf het model wat jou aanspreekt qua snelheid, actieradius en comfort.Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800-2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Graag stellen we ons team aan je voor

Wij staan voor je klaar in de winkel en ontvangen je graag met een kopje koffie

Richard
Mobiliteit Expert
Floor
Mobiliteit Expert