Whill C2 - Kleurkappen

Vanaf € 138,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  • Het meest gewaardeerde mobiliteitsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring: onze klanten geven ons een 9,6
  • Met persoonlijke aandacht vinden we het product dat het beste bij jou past
  • Vaste lage prijzen
  • Winkels door heel Nederland en gratis thuisdemonstratie
  • Eigen technische dienst en klantenservice
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Omschrijving

De WHILL C2 onderscheidt zich niet alleen door zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak, maar ook door zijn aanpasbaarheid aan je persoonlijke stijl. Een van de meest opvallende kenmerken van dit model zijn de verwisselbare kleurkappen, waarmee gebruikers de uitstraling van hun elektrische rolstoel kunnen personaliseren.

Beschikbaar in 8 kleuren bieden de kleurkappen van de WHILL C2 de mogelijkheid om de rolstoel aan te passen aan je eigen smaak en stijlvoorkeuren. Of je nu kiest voor een klassiek zwart, een helder rood, of een subtiel blauw, deze kleurkappen zorgen ervoor dat je rolstoel net zo uniek is als jijzelf. Deze aanpassingsmogelijkheid draagt bij aan het gevoel van individualiteit en onafhankelijkheid, elementen die cruciaal zijn voor de zelfexpressie van gebruikers.

Het wisselen van de kleurkappen is eenvoudig en kan zonder gereedschap, waardoor je de rolstoel snel en gemakkelijk kan aanpassen aan je stemming of gelegenheid. Deze feature verhoogt niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van de WHILL Model C2, maar versterkt ook het plezier en de trots die gebruikers ervaren bij het rijden in hun persoonlijk aangepaste rolstoel.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Whill C2 - Kleurkappen, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Whill C2 - Kleurkappen

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Merk Whill C2
Breedte (cm) 10 cm
Lengte (cm) 37 cm

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9