Van Raam Viktoria

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

De van Raam fiets Viktoria is een kleiner model van de Viktor.

De Viktoria driewielfiets onderscheidt zich door zijn twee wielen aan de voorkant, wat het inschatten van de breedte aanzienlijk vereenvoudigt. Dit ontwerp maakt de Viktoria ideaal voor mensen die moeite hebben met het beoordelen van de breedte van een traditionele driewielfiets.

De Viktoria driewielfiets is ontworpen met een extreem lage en ruime instap, waardoor het op- en afstappen moeiteloos gaat. Deze functie is vooral gunstig voor gebruikers met beperkte mobiliteit.

Voor extra comfort tijdens het fietsen, kunt u kiezen voor de optionele elektrische trapondersteuning. Het unieke Silent Systeem van Van Raam zorgt voor een soepele en stille ondersteuning, waardoor fietsen op de Viktoria nog aangenamer wordt.

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Gewicht (kg) 30
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9