Van Raam Viktor

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Op afspraak

prijs ex. accu's

Omschrijving

Deze driewielfiets is speciaal ontworpen voor volwassenen die moeite hebben met het inschatten van de breedte van een driewieler.

De Viktor driewielfiets van Van Raam is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met het inschatten van de breedte van een driewielfiets. Vandaar de oplossing van twee wielen aan de voorkant van deze driewieler. De Viktor driewiefiets heeft tevens een extreem lage en ruime instap.

Uiteraard zijn deze fietsen te verkrijgen met diverse opties. Deze fiets wordt zonder elektrische accu geleverd. Met een elektromotor heb je een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven driewielfiets nog makkelijker maakt. Als u advies wilt over onze accu's, bel dan met onze gratis klantenservice: 0800-2002. 

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Gebruik Buitengebruik
Gewicht (kg) 30
Remmen Aanpasbaar
Topsnelheid (km/u) 25km/u

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators