Van Raam Viktor

Actieradius: 100 km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Innovatief Ontwerp voor Gemakkelijke Breedte-inschatting

De Viktor driewielfiets onderscheidt zich door de twee wielen aan de voorkant, wat het inschatten van de breedte aanzienlijk vereenvoudigt. Dit ontwerp maakt de Viktor ideaal voor mensen die moeite hebben met het beoordelen van de breedte van een traditionele driewielfiets.

De Viktor driewielfiets is ontworpen met een extreem lage en ruime instap, waardoor het op- en afstappen moeiteloos gaat. Deze functie is vooral gunstig voor gebruikers met beperkte mobiliteit.

Voor extra comfort tijdens het fietsen, kunt u kiezen voor de optionele elektrische trapondersteuning. Het unieke Silent Systeem van Van Raam zorgt voor een soepele en stille ondersteuning, waardoor fietsen op de Viktor nog aangenamer wordt. Als u kiest voor elektrische trapondersteuning, wordt de Viktor geleverd als een smart e-bike. Dit betekent dat u via een app waardevolle informatie over de accu en de fiets kunt bekijken, evenals uw fietsroutes en instellingen kunt aanpassen.

Uiteraard zijn deze fietsen te verkrijgen met diverse opties. Deze fiets wordt zonder elektrische accu geleverd. Met een elektromotor heb je een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven driewielfiets nog makkelijker maakt. Als u advies wilt over onze accu's, bel dan met onze gratis klantenservice: 0800-2002. 

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Viktor, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Viktor

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100 km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Gewicht (kg) 30
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9