Van Raam Maxi Comfort

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

De Van Raam Maxi Comfort driewielfiets is een moderne interpretatie van de traditionele driewielfiets, ontworpen om uitzonderlijk comfort en stabiliteit te bieden. Deze fiets is ideaal voor volwassenen die moeite hebben met hun evenwicht of het op- en afstappen van een standaardfiets.

De Maxi Comfort onderscheidt zich door zijn lage en ruime instap. In tegenstelling tot traditionele driewielers, zit u niet direct boven de trapas, maar iets erachter. Deze unieke zitpositie zorgt ervoor dat u altijd met beide benen op de grond kunt komen, terwijl u toch een optimale kniebeweging maakt tijdens het fietsen.

Ergonomische zithouding: Deze driewielfiets is ontworpen met het oog op ergonomie. De zithouding vermindert de belasting op uw rug, schouders, nek en polsen, waardoor u comfortabeler kunt fietsen, zelfs tijdens langere tochten.

Deze driewielfiets kan worden aangepast met diverse opties zoals een schakelpook, rugsteun, voetenbakjes en een elektromotor voor trapondersteuning. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de fiets volledig voldoet aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Gewicht (kg) 32
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9