Rollator Topro Troja Original

Normale prijs € 339,00 Aanbiedingsprijs € 289,00
Uw voordeel: € 50,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

 • Onze klanten waarderen ons met een 9,5!
 • Winkels door heel Nederland
 • Laagsteprijs Garantie
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Plus- en minpunten volgens de specialist

 • Zeer hoogwaardige kwaliteit
 • 7 jaar garantie
 • Lichtgewicht en snel opvouwbaar
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Remkabels buiten het frame
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Topro Troja Original rollator

De Topro Troja Original is de ‘klassieke’ rollator van het Noorse Topro en ontwikkeld samen met therapeuten en vakspecialisten. Dit garandeert een rollator van topkwaliteit. Daarnaast worden alle Topro rollators in Noorwegen geproduceerd. Zo blijft de kwaliteit hoogwaardig en tevens gewaarborgd. Om die reden zijn Topro rollators voorzien van maar liefst 7 jaar garantie.

Deze Topro Troja M versie is geschikt voor gebruikers tot 2.00m lichaamslengte en een maximaal gebruikersgewicht van 165 kg. Dit maakt de rollator uitermate geschikt voor de grotere gebruiker. De comfortabele zitting van de Troja is hoger dan bij de meeste rollator en is gemaakt van een doorzichtige stof, zodat u tijdens het wandelen beter de grond kunt zien.  Het model is daarnaast verstelbaar, zodat een juiste lichaamshouding wordt gestimuleerd.  

De Topro Troja is voorzien van een zogeheten ”trapdop”, een hulpmiddel bij het wiel waarmee u de rollator makkelijker omhoog kunt liften, zoals bij een stoeprand.

De lichtgewicht rollator van 6.8 kg is met één hand opvouwbaar en weer uit te klappen. Wanneer u de rollator inklapt, kan deze met een klipje vastgezet worden. Hierdoor kan het model rechtop en gevouwen blijven staan.

De remmen

De remmen van de rollator zijn zeer licht te bedienen, waardoor het vrijwel geen kracht kost om te remmen met de rollator. Het inschakelen van de handrem gaat eveneens zeer licht. Dit maakt het voor gebruikers met verminderde kracht ook eenvoudig mogelijk om de rollator veilig op de handrem te zetten. 

De wielen

De Topro Troja Original is voorzien van zogenoemde grip-wielen. Dankzij dit speciale rubber heeft de rollator veel grip op gladde oppervlaktes. Zo kunt u de rollator op de handrem zetten met de zekerheid dat deze nooit zal wegglijden, ook niet op een gladde vloer. Het rubber biedt voldoende demping om comfortabel met de Topro te kunnen lopen, ook op de minder perfecte wegen.

Specificaties

Specificaties
Merk Topro Mobility
Garantie 7 jaar
Gewicht (kg) 6,8
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 65
Hoogte (cm) 101
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 165
Zithoogte (cm) 63
Zitbreedte (cm) 45,5

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9,6