Rollator Topro Olympos ATR

Vanaf € 389,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

    Wat vindt de expert?

  • Grote wielen
  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Speciaal ontworpen voor buitengebruik
  • Remkabels niet in het frame verwerkt
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De TOPRO Olympos ATR is een premium rollator die speciaal is ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen. Het unieke ontwerp is gericht op stabiliteit en ondersteuning, zodat gebruikers veilig kunnen wandelen in een buitenomgeving.

Het frame van de Olympos ATR is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor de rollator gemakkelijk te manoeuvreren is. Dit, in combinatie met de grote 12 inch voorwielen, zorgt voor maximale stabiliteit en ondersteuning op oneffen terrein. De schokabsorberende banden zorgen voor extra comfort tijdens lange wandelingen. De banden zijn speciaal ontworpen om trillingen te absorberen en de gebruiker te beschermen tegen ongemakken.

Om aan de behoeften van een bredere groep gebruikers te voldoen, heeft Topro binnen de Olympos familie een nieuw model ontworpen, de Olympos ATR Slim. Dit model is speciaal ontworpen voor personen met een smallere schouderbreedte, zoals veel vrouwen hebben. Deze smallere variant biedt dezelfde kenmerken en functionaliteiten als de originele Olympos ATR, maar met een aangepast ontwerp voor een betere pasvorm en comfort voor gebruikers met een smallere bouw.

De Topro Olympos ATR beschikt over een eenvoudige manier om de hoogte van de handgrepen in te stellen dankzij een numerieke schaal. Bovendien beschikt het over een unieke functie waarmee de rollator de vooraf ingestelde hoogte van de handgrepen onthoudt, zodat deze eenvoudig opnieuw kunnen worden ingesteld voor gebruik.

De Topro Olympos ATR is gemakkelijk op te vouwen dankzij de eenvoudige zijdelingse vouwtechniek, die met slechts één hand bediend kan worden. Dit maakt het gemakkelijk om de rollator mee te nemen en op te bergen. Wanneer de rollator is ingevouwen, blijft hij stabiel staan op zijn wielen en neemt hij weinig ruimte in beslag.

Specificaties

Specificaties
Merk Topro
Gebruik Buitengebruik
Breedte (cm) 57 cm
Lengte (cm) 86 cm
Hoogte (cm) 76 cm
Materiaal frame Aluminium
Max. belasting (kg) 150 kg
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 61 cm
Type wielen Schokabsorberende off-road wielen

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9