scootmobiel-5-wielen

Scootmobiel 5 wielen

Kies óók voor een stabiele scootmobiel met 5 wielen

Een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van de scootmobiel is de scootmobiel met 5 wielen. Wat de scootmobiel met 5 wielen zo goed zou maken is de stabiliteit. En dit is inderdaad te verdedigen. Een scootmobiel met 5 wielen biedt namelijk meer stabiliteit dan de gemiddelde scootmobiel met 3 wielen. De scootmobiel met 5 wielen zou u kunnen zien als een driewielscootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Mango biedt occassions aan met 5 wielen. De prijs van een tweedehands scootmobiel, met de service van nieuw! Op dit moment bieden wij de volgende modellen al vanaf 1.595,- aan!

vijfwiel scootmobiel

Ik wil een stabiele scootmobiel. Moet ik een scootmobiel met 5 wielen kiezen?

Nee, dat is niet nodig. Een scootmobiel met 4 wielen is stabiel en houdt u veilig op de weg. Als u, om welke rede dan ook, toch een 5 wiel scootmobiel uit wilt proberen, bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze 15 winkels door heel Nederland, of bij u in uw vertrouwde omgeving thuis.

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel uiteindelijk het beste bij u past is afhankelijk van hoe u de scootmobiel gaat gebruiken. Als u de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een scootmobiel met 3 wielen een uitstekende keuze. Wilt u zich over een minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, of u veiliger voelen als u regelmatig scherpe stoepranden op- en afrijdt, dan kunt u kiezen voor een wat robuuster uitgevoerde scootmobiel met 4 of 5 wielen. Let u hierbij ook op de wielen zelf; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een scootmobiel met 5 wielen die gladde banden heeft.

Een scootmobiel kopen bij Mango

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. Van 3 tot 5 wielen; u vindt het allemaal bij ons in de winkel of demonstreren het bij u aan huis. Omdat wij zo'n groots aanbod hebben in ieder type, kunnen wij u onafhankelijk adviseren over de keuze die het beste bij uw situatie past.

Tenslotte zijn wij niet voor niets de grootste specialist in elektrisch vervoer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Kom dan naar een van onze 12 winkels. Hier kunt u elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, dan komen wij naar u toe met onze rijdende showroom. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met u op zoek naar een scootmobiel die bij u past.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Waarom opvouwbare scootmobiel?

Scootmobiel Lelystad

Aanvragen catalogus