scootmobiel-5-wielen

Scootmobiel 5 wielen

Kies óók voor een stabiele scootmobiel met 5 wielen

Een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van de scootmobiel is de scootmobiel met 5 wielen. Wat de scootmobiel met 5 wielen zo goed zou maken is de stabiliteit. En dit is inderdaad te verdedigen. Een scootmobiel met 5 wielen biedt namelijk meer stabiliteit dan de gemiddelde scootmobiel met 3 wielen. De scootmobiel met 5 wielen zou je kunnen zien als een driewielscootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Mango biedt occassions aan met 5 wielen. De prijs van een tweedehands scootmobiel, met de service van nieuw! 

Ik wil een stabiele scootmobiel. Moet ik een scootmobiel met 5 wielen kiezen?

Nee, dat is niet nodig. Een scootmobiel met 4 wielen is stabiel en houdt je veilig op de weg. Als je, om welke rede dan ook, toch een 5 wiel scootmobiel uit wilt proberen, ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels door heel Nederland, of kies voor een thuidemo zodat je de scootmobiel kunt proberen in je eigen vertrouwde omgeving.

Welke scootmobiel past bij mij?

Welke scootmobiel uiteindelijk het beste bij je past is afhankelijk van hoe je de scootmobiel gaat gebruiken. Als je de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een scootmobiel met 3 wielen een uitstekende keuze. Wil je je over een minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, of je veiliger voelen als je regelmatig scherpe stoepranden op- en afrijdt, dan kan je kiezen voor een wat robuuster uitgevoerde scootmobiel met 4 of 5 wielen. Let hierbij ook op de wielen zelf; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een scootmobiel met 5 wielen die gladde banden heeft.

Een scootmobiel kopen bij Mango

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. Van 3 tot 5 wielen; je vindt het allemaal bij ons in de winkel of we demonstreren het  gratis en vrijblijvend bij jou thuis. Omdat wij zo'n groots aanbod hebben in ieder type, kunnen wij je onafhankelijk adviseren over de keuze die het beste bij jouw situatie past.

Tenslotte zijn wij niet voor niets de grootste specialist in mobiliteitshulpmiddelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Kom dan naar een van onze winkels. Hier kan je elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht je niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, dan komen wij naar jou toe met onze rijdende showroom. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met jou op zoek naar een scootmobiel die bij je past.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Waarom opvouwbare scootmobiel?

Aanvragen catalogus