Rolstoelkussen Vicair Vector O2

Max. snelheid:
€ 624,95
Alleen online op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

In sommige gevallen is het nodig om de kwetsbare gebieden rondom de zitbotten en staartbeen extra te ontlasten. De Vicair Vector O2 is dan hét rolstoelkussen dat werkt. Het rolstoelkussen is voorzien van 9 unieke compartimenten. Al deze compartimenten zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen voor optimaal comfort, optimale huidbescherming, excellente been geleiding en extra bekkenstabiliteit. Het kussen is volledig machine wasbaar en ademend. Dit zorgt voor perfecte temperatuur- en vochtregulatie en dus optimale hygiëne.

Keuze voor 10 cm: Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.
Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9