Rolstoelkussen Vicair Vector O2

Alleen online op voorraad
€ 624,95

Gratis thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

Mango Magazine

  • Vraag de gratis catalogus 2019 aan, met 124 pagina's informatie over scootmobielen, rollators en rolstoelen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Gratis ANWB pechhulp
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

In sommige gevallen is het nodig om de kwetsbare gebieden rondom de zitbotten en staartbeen extra te ontlasten. De Vicair Vector O2 is dan hét rolstoelkussen dat werkt. Het rolstoelkussen is voorzien van 9 unieke compartimenten. Al deze compartimenten zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen voor optimaal comfort, optimale huidbescherming, excellente been geleiding en extra bekkenstabiliteit. Het kussen is volledig machine wasbaar en ademend. Dit zorgt voor perfecte temperatuur- en vochtregulatie en dus optimale hygiëne.

Keuze voor 10 cm: Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.
Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250