Rollator Gemino 60 Walker

Vanaf € 649,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • Stevige buitenrollator
 • Extra ondersteuning
 • Voorzien van onderarmschalen
 • In hoogte verstelbaar met kliksysteem
 • Hogere prijsklasse
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Gemino 60 Walker is een unieke rollator met comfortabele rijeigenschappen en biedt de ondersteuning en veiligheid die u mag verwachten van een rollator. Het gebruik van deze rollator zorgt ervoor dat u rechter en stabieler loopt, zelfs als u normaal gesproken een voorovergebogen houding heeft tijdens het lopen. Met de Gemino 60 Walker kunt u weer met meer zelfvertrouwen en gemak bewegen, terwijl u geniet van het comfort dat deze rollator biedt.

Een opvallend kenmerk van de Gemino 60 rollator is de verstelbare elleboogondersteuning, die is voorzien van geïntegreerde duwhandvatten en remmen. Deze zijn speciaal ontworpen om optimale stabiliteit en ondersteuning te bieden, terwijl u comfortabel kunt lopen. Bovendien is de rollator uitgerust met een uniek vouwkliksysteem waardoor het gemakkelijk is om hem in te klappen en mee te nemen in de auto of op te bergen in huis. Zelfs wanneer de rollator is opgevouwen, blijft deze gemakkelijk hanteerbaar.

Met de Gemino 60 Walker kunt u genieten van een comfortabele loophouding dankzij de eenvoudige verstelmogelijkheden die aan uw lengte kunnen worden aangepast. Dit model is verkrijgbaar in twee maten (M 135 - 170 cm gebruikerslengte en L 150 - 200 cm gebruikerslengte) en is geschikt voor vrijwel elk terrein dankzij de massief rubberen wielen. Dit voorkomt lekke banden en maakt de rollator geschikt voor zowel binnen als buiten. Houd er wel rekening mee dat de rollator iets breder is dan een doorsnee rollator en daardoor minder geschikt is voor binnenshuis gebruik waar de deuropeningen smaller zijn.

Deze rollator is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Het boodschappennetje biedt genoeg ruimte voor uw dagelijkse benodigdheden en kleine boodschappen. Het draaggewicht van het netje is maar liefst 10 kg, wat betekent dat u voldoende spullen kunt opbergen. 

De Sunrise Gemino 60 Walker is de perfecte rollator voor mensen die extra ondersteuning en comfort nodig hebben tijdens het lopen. Het biedt het beste van beide werelden - comfortabele rijeigenschappen en extra veiligheid. Bestel de Gemino 60 Walker vandaag nog en ervaar het verschil.

Specificaties

Specificaties
Merk Sunrise
Gewicht (kg) 11,8
Gebruik Buitengebruik
Breedte (cm) 64
Lengte (cm) 74
Hoogte (cm) 89,5 - 98,5 M | 98,5 - 115,5 L
Max. belasting (kg) 130
Zithoogte (cm) 53 M | 62 L
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Luchtbanden

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9