Rollator Gemino 60

€ 389,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • Geschikt voor elk terrein
 • Extra breed frame
 • Eenvoudig opvouwbaar d.m.v kliksysteem
 • Grote & stevige buitenbanden
 • Minder geschikt voor binnengebruik
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Bent u op zoek naar een robuuste en stabiele rollator die past bij uw actieve levensstijl? Dan stellen wij u graag voor aan de Gemino 60 rollator. Deze rollator biedt niet alleen een stevige constructie, maar is tevens comfortabel. 

De Gemino 60 rollator is ontworpen met oog voor optimale stabiliteit en is geschikt voor elk terrein. Met zijn extra breedte voor meer loopruimte en een stevige mand met een draagkracht van 10 kg, is deze rollator ijzersterk en functioneel. De rollator is uitgerust met massief rubberen banden die zorgen voor optimale stabiliteit, veiligheid en comfort op elk terrein. En omdat er geen luchtbanden zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over lekke wielen.

Dankzij de hoogte-instelling met memory functie staan de duwhandvatten van de Gemino 60 altijd in de juiste positie. Bovendien kunt u de rollator dankzij het unieke vouwkliksysteem eenvoudig opbergen in huis of meenemen in de auto. In slechts enkele seconden heeft u de Sunrise Gemino 60 op de door u gewenste hoogte afgesteld en kunt u genieten van een wandeling met de stabiliteit, veiligheid en comfort die deze topklasse rollator biedt. Zelfs in opgevouwen positie is deze rollator makkelijk te hanteren. Ook beschikt de rollator over een brede zitting, wat ideaal is wanneer u tijdens het wandelen even wilt uitrusten.

 De ergonomische handvatten liggen comfortabel in de hand en de handremmen zijn voorzien van een anti-slipfunctie, waardoor u niet van de rem glijdt bij het gebruik ervan.

De Gemino 60 rollator is een robuuste, stabiele en lichtgewicht rollator die geschikt is voor elk terrein. Met zijn ergonomische handvatten, comfortabele zachte wielen en breed ontwerp biedt deze rollator maximale veiligheid en comfort.

Specificaties

Specificaties
Merk Sunrise Medical
Gewicht (kg) 8,8
Gebruik Buitengebruik
Breedte (cm) 64
Lengte (cm) 74
Hoogte (cm) 76 - 95
Max. belasting (kg) 150
Zithoogte (cm) 62

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9