Rollator Gemino 30 Comfort

Vanaf € 349,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • Uitstekende wendbaarheid binnen en optimale prestaties buiten
 • Draagvermogen tot 150 kg
 • Compact vouwkliksysteem: opgevouwen slechts 23 cm breed
 • Extra grote en zachte banden
 • Rugsteun niet inbegrepen
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Gemino 30 Comfort rollator biedt alle voordelen van de standaard Gemino 30 rollator, maar overtreft deze dankzij zijn grote, zachte banden die zorgen voor extra stabiliteit tijdens het wandelen. Met deze rollator kunt u met vertrouwen en comfort genieten van uw wandelingen, terwijl u profiteert van de verbeterde stabiliteit die de grote, zachte banden bieden.

De grote, zachte banden zorgen niet alleen voor een comfortabele rit, maar maken het ook eenvoudig om verschillende terreinen en obstakels te trotseren. U zult minder trillingen in uw handen en armen voelen, waardoor uw wandelervaring aangenamer wordt.

Veiligheid is een prioriteit. Daarom is de Gemino 30 Comfort rollator voorzien van reflectoren om uw zichtbaarheid te vergroten, zelfs in het donker. .

De rollator is voorzien van een stevige en ruime afneembare mand met een draagcapaciteit van 10 kg. Hierdoor kunt u al uw persoonlijke spullen, boodschappen en andere benodigdheden gemakkelijk meenemen tijdens uw wandelingen.

De Gemino 30 Comfort rollator biedt optimale stabiliteit, veiligheid en comfort. Met zijn sterke constructie en stijlvolle design kunt u met vertrouwen wandelen, zelfs op oneffen terrein. Of u nu door smalle straatjes loopt, over gras in het park wandelt of drempels binnenshuis trotseert, deze rollator zal u ondersteunen en uw wandelervaring verbeteren.

Bent u geïnteresseerd in de Gemino 30 Comfort rollator van Mango Mobility? Neem contact op met onze Mobiliteit Experts op het gratis nummer 0800-2002 om een afspraak te maken voor een persoonlijke testrit, of kom langs bij een van onze Mango Mobility vestigingen. Ervaar zelf het comfort, de stabiliteit en de functionaliteit van deze hoogwaardige rollator en ontdek hoe het uw mobiliteit kan verbeteren.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Rollator Gemino 30 Comfort, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Rollator Gemino 30 Comfort

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Merk Sunrise Medical
Gewicht (kg) 7.7
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 60
Lengte (cm) 68
Hoogte (cm) 80 - 102
Max. belasting (kg) 150
Zitting 64
Aantal wielen 4 wielen
Standaard uitrusting Boodschappenmand

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9