Rollator Acre Carbon Overland

Vanaf € 744,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • 's Werelds beste rollator voor alle terreinen
 • Lichtgewicht carbon frame
 • Opvouwbaar in een handomdraai
 • Duurzame luchtbanden met maximale schokdemping
 • Hogere prijsklasse
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Lichtgewicht

De Carbon Overland is met slechts 6,7 kg de lichtste all-terrain rollator ter wereld. Door het lichte gewicht kunt u met minimale inspanning op alle soorten terrein wandelen, van stranden tot rotsachtige bergpaden. Doordat er minder kracht nodig is om de rollator naar voren te duwen dan bij andere, zwaardere rollators, voorkomt het lichte gewicht ook dat u vast komt te zitten in zacht terrein, zoals gras en sneeuw.

Met zijn lichte gewicht en eenvoudige vouwsysteem is de Carbon Overland gemakkelijk op te bergen en mee te nemen in de auto, bus, trein en vliegtuig.

Duurzame banden

De wielen van de Carbon Overland zijn de sleutel tot zijn offroad-capaciteiten. Het model is voorzien van duurzame rubberen luchtbanden voor maximale vering. De wielen zijn breder en groter dan bij de meeste rollators, waardoor de Overland veel stabiliteit en veiligheid op ruw terrein biedt. De rubberen banden zijn van hoge kwaliteit en hebben afgedichte lagers. Dit voorkomt dat water en vuil de binnenkant van het wiel binnendringen en maakt een lekke band een zeldzaamheid.

Veilig & stabiel

Het is van cruciaal belang om u veilig te voelen tijdens het wandelen. De Carbon Overland biedt uitstekende stabiliteit, zodat u zelfs het moeilijkste terrein kunt overwinnen zonder uw veiligheid in gevaar te brengen.
Hoewel hij licht van gewicht is, is hij gemaakt met een langer frame en sterke, stevige clips die de handgrepen stevig op hun plaats houden, zelfs op oneffen terrein. Samen met de naar voren gerichte handgrepen, waarmee u de rollator dicht bij uw lichaam kunt plaatsen, behoudt u een sterke controle over de rollator en een betere stabiliteit tijdens het lopen. Het model is uitgerust met een zitting, zodat u tijdens de wandelingen even kunt plaatsnemen en rusten.

Daarnaast is de Carbon Overland samen met fysiotherapeuten tot stand gekomen. De handgrepen zijn naar voren gericht, zodat u rechtop kunt lopen en de rollator beter kunt manoeuvreren, terwijl de druk op uw rug en schouders wordt verlicht.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Rollator Acre Carbon Overland, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Rollator Acre Carbon Overland

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Merk ByAcre
Gewicht (kg) 6.7
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 68
Lengte (cm) 73
Hoogte (cm) 85 - 95
Materiaal frame Carbon Frame
Max. belasting (kg) 150
Zithoogte (cm) 62
Zitbreedte (cm) 47
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Luchtbanden

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9