Traplift

Mango Weesp

Ons huis is onze veilige basis waar we het liefst zo lang mogelijk willen blijven wonen. Elektrische mobiliteit voor binnenshuis draagt daar aan bij: met een aantal hulpmiddelen wordt het gemakkelijker om u binnen uw huis te verplaatsen. Geen huis is echter hetzelfde: meerdere verdiepingen of gelijkvloers, een gedeelde ingang met een trappetje of een royale achterom – en dat is nu net wat uw huis tot uw thuis maakt.

Een traplift maakt uw huis bereikbaar

Voor woningen met verschillende verdiepingen kan een traplift een uitkomst zijn. Trapliften zijn er in net zoveel verschillende uitvoeringen als er trappen zijn: recht of met één of meerdere bochten, steil of glooiend. Hierdoor is de installatie van een traplift altijd maatwerk. Van het grootste belang is de kwaliteit van de traplift. U wilt immers kunnen vertrouwen op een veilige lift die probleemloos functioneert. Onze partner Smienk Trapliften kan u helpen aan een moderne tweedehands traplift van een van de A-merken. Aan uw situatie aangepast en met garantie. Omdat Smienk alleen trapliften van de gerenommeerde merken gebruikt (Otolift, Thyssenkrupp, Handicare, Stannah en Acorn), kunt u vertrouwen op topkwaliteit tegen een nette prijs. De trapliften van Smienk zijn vaak tot 60% goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe. Bovendien maakt u een duurzame keuze. Samen zorgen we ervoor dat u gewoon thuis kunt zijn. .

Hoe gaat het in zijn werk?

De Mobilteit Experts van Mango en Smienk trapliften hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een deskundig advies voor mobiliteitsoplossingen binnen uw huis – helemaal gratis en vrijblijvend. Via ons gratis servicenummer 0800-2002 of kunt u een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Zij bekijken graag samen met u welke mobiliteitsmogelijkheden voor u een oplossing kunnen brengen – zonder verdere verplichtingen. Ook in huis brengt Mango de leuke dingen graag dichterbij!

Mango is bij u in de buurt

Al onze vestigingen hebben verschillende traplift-demo's en hebben de kennis in huis om u te voorzien van een passend advies.

Zoek een vestiging bij u in de buurt!

Smienk Trapliften

Wilt u meer weten over Smienk, de trapliften en de mogelijkheden? Vraag ernaar bij onze Mobiliteit Experts, of ga naar de website van Smienk.

Ga naar de website van Smienk

Aanvragen catalogus