Een traplift: omdat geen huis hetzelfde is

Mango Weesp

Ons huis is onze veilige basis waar we het liefst zo lang mogelijk willen blijven wonen. Elektrische mobiliteit voor binnenshuis draagt daar aan bij: met een aantal hulpmiddelen wordt het gemakkelijker om u binnen uw huis te verplaatsen. Geen huis is echter hetzelfde: meerdere verdiepingen of gelijkvloers, een gedeelde ingang met een trappetje of een royale achterom – en dat is nu net wat uw huis tot uw thuis maakt.

Een traplift maakt uw huis bereikbaar

Voor woningen met verschillende verdiepingen kan een traplift een uitkomst zijn. Trapliften zijn er in net zoveel verschillende uitvoeringen als er trappen zijn: recht of met één of meerdere bochten, steil of glooiend. Hierdoor is de installatie van een traplift altijd maatwerk. Van het grootste belang is de kwaliteit van de traplift. U wilt immers kunnen vertrouwen op een veilige lift die probleemloos functioneert. Mango werkt daarom samen met Handicare: de marktleider in trapliften die meer dan 100 jaar ervaring combineert met een bijzonder breed assortiment waarin altijd een oplossing gevonden kan worden die perfect past bij uw specifieke woonsituatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

De mobiliteitsadviseurs van Mango en Handicare bogen op jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een deskundig advies voor mobiliteitsoplossingen binnen uw huis – helemaal gratis en vrijblijvend. Via ons gratis servicenummer 0800 2002 of kunt u een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Zij bekijken graag samen met u welke mobiliteitsmogelijkheden voor u een oplossing kunnen brengen – zonder verdere verplichtingen. Ook in huis brengt Mango de leuke dingen graag dichterbij!

Trapliftspreekuur bij u in de buurt

Geregeld houden wij trapliftspreekuren in onze vestigingen:

Maandag 8 april in Utrecht

Woensdag 10 april in Barneveld

Donderdag 11 april in Haarlem

Vrijdag 12 april in Wateringen

Woensdag 24 april in Weesp

Donderdag 25 april in Rotterdam

Vrijdag 26 april in Grou

Woensdag 8 mei in Utrecht

Donderdag 9 mei in Haren

Vrijdag 10 mei in 's-Hertogenbosch

De trapliftspreekuren worden gehouden van 10:00 - 12:00 uur


Vestiging in de buurt


Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.