Traplift

Mango Weesp

Ons huis is onze veilige basis waar we het liefst zo lang mogelijk willen blijven wonen. Elektrische mobiliteit voor binnenshuis draagt daar aan bij: met een aantal hulpmiddelen wordt het gemakkelijker om je binnen je huis te verplaatsen. Geen huis is echter hetzelfde: meerdere verdiepingen of gelijkvloers, een gedeelde ingang met een trappetje of een royale achterom – en dat is nu net wat jouw huis tot jouw thuis maakt.

Een traplift maakt je huis bereikbaar

Voor woningen met verschillende verdiepingen kan een traplift een uitkomst zijn. Trapliften zijn er in net zoveel verschillende uitvoeringen als er trappen zijn: recht of met één of meerdere bochten, steil of glooiend. Hierdoor is de installatie van een traplift altijd maatwerk. Van het grootste belang is de kwaliteit van de traplift. Je wil immers kunnen vertrouwen op een veilige lift die probleemloos functioneert. Onze partner Smienk Trapliften kan je helpen aan een moderne tweedehands traplift van een van de A-merken. Aan jouw situatie aangepast en met garantie. Omdat Smienk alleen trapliften van de gerenommeerde merken gebruikt (Otolift, Thyssenkrupp, Handicare, Stannah en Acorn), kan je vertrouwen op topkwaliteit tegen een nette prijs. De trapliften van Smienk zijn vaak tot 60% goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe. Bovendien maak je een duurzame keuze. Samen zorgen we ervoor dat je gewoon thuis kan zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Mobilteit Experts van Mango en Smienk trapliften hebben jarenlange ervaring en kunnen je voorzien van een deskundig advies voor mobiliteitsoplossingen binnen jouw huis – helemaal gratis en vrijblijvend. Via ons gratis servicenummer 0800-2002 kan je een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Zij bekijken graag samen met jou welke mobiliteitsmogelijkheden voor je een oplossing kunnen brengen – zonder verdere verplichtingen. Ook in huis brengt Mango de leuke dingen graag dichterbij!

Mango is bij jou in de buurt

Al onze vestigingen hebben verschillende traplift-demo's en hebben de kennis in huis om je te voorzien van een passend advies.

Zoek een vestiging bij jou in de buurt!

Smienk Trapliften

Wil je meer weten over Smienk, de trapliften en de mogelijkheden? Vraag ernaar bij onze Mobiliteit Experts, of ga naar de website van Smienk.

Ga naar de website van Smienk

Aanvragen catalogus