Til Lift Smart Up

Normale prijs € 795,00 Aanbiedingsprijs € 690,00
Uw voordeel: € 105,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  • Het meest gewaardeerde mobiliteitsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring: onze klanten geven ons een 9,6
  • Met persoonlijke aandacht vinden we het product dat het beste bij jou past
  • Vaste lage prijzen
  • Winkels door heel Nederland en gratis thuisdemonstratie
  • Eigen technische dienst en klantenservice
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Omschrijving

Ontdek nu de Smart Up tillift - de ideale oplossing als u zelfstandig wilt blijven, maar het tillen van een (elektrische) rolstoel of opvouwbare scootmobiel te zwaar is. Met deze elektrische tillift kunt u uw opgevouwen rolstoel of scootmobiel gemakkelijk op het lage platform van de lift schuiven en deze veilig vastzetten met een band. Met één druk op de afstandsbediening tilt u uw rolstoel moeiteloos omhoog tot een maximale hoogte van 90 cm en kunt u deze gemakkelijk in uw auto schuiven.

De Smart Up tillift is voorzien van een krachtige lithium accu van 5Ah, die zorgt voor een soepele werking. U kunt de accu opladen. De tillift is zeer compact en weegt minder dan 10 kg, waardoor de lift gemakkelijk in uw auto kan worden geplaatst en worden vervoerd. De tillift is veilig en betrouwbaar, met een rem die ervoor zorgt dat de lift op zijn plaats blijft staan tijdens het tillen. En met de handige wielen kunt u de lift gemakkelijk verplaatsen en zo dicht mogelijk bij uw auto zetten voor een gemakkelijkere transfer. De Smart Up kan tot 50 kg liften.

Kortom, de Smart Up tillift is een must-have voor iedereen die zelfstandig wil blijven en op zoek is naar een veilige en betrouwbare tillift voor hun opvouwbare rolstoel of scootmobiel. Bestel nu en geniet van het gemak en de vrijheid die de Smart Up tillift u biedt!

Specificaties

Specificaties
Merk Skyline Mobility
Gewicht (kg) 7.5 kg
Gebruik Buitengebruik
Breedte (cm) 45 cm
Lengte (cm) 72 cm
Hoogte (cm) 23 cm (opgevouwen) - 90 cm (laadhoogte)
Formaat opgevouwen (cm) 72 cm x 45 cm x 23 cm (LxBxH)
Max. belasting (kg) 50 kg

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9