scootmobiel-service

scootmobiel-service

Kies voor de beste service voor jouw scootmobiel

Wanneer je de eigenaar bent (geworden) van een scootmobiel, is het natuurlijk erg belangrijk dat de winkel waarbij je de scootmobiel hebt gekocht een goede service verleent. Mango Mobility heeft als motto dat we leuke dingen dichterbij brengen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit begint al bij het moment dat je overweegt een hulpmiddel aan te schaffen of een scootmobiel wilt kopen.

Dienstverlening 

Elke scootmobiel heeft specifieke eigenschappen. Het is belangrijk voordat je overgaat tot aanschaf van de scootmobiel, dat je goed voor ogen hebt waarvoor je deze wilt gebruiken. Bijvoorbeeld of je de scootmobiel buitenshuis en/of binnenshuis wil gebruiken, of je lange afstanden wil rijden en/of je de scootmobiel per auto wil vervoeren. Om een goed beeld hiervan te krijgen kan je ons gratis bellen op 0800-2002.

Scootmobielservice voor onderweg

Wanneer je eenmaal een scootmobiel van Mango Mobility hebt aangeschaft, heb je de mogelijkheid om 24 uur per dag aanspraak te maken op assistentie van Mango. Sta je met pech onderweg, dan staat Mango Mobility voor je klaar om het voertuig ter plaatse te repareren en wanneer dit niet mogelijk is, dan krijg je vervangend vervoer aangeboden. Onze hulpdienst zorgt ervoor dat je niet in de kou blijft staan!

Mango helpt problemen voorkomen

Mango Mobility is erg flexibel en houdt zoveel mogelijk rekening met jouw mogelijkheden. Je kan kiezen voor een een jaarlijks serviceplan waarmee je voor een vast tarief per jaar verzekerd bent van alle mogelijke reparatiewerkzaamheden. Periodiek onderhoud voorkomt onnodige slijtage en bespaart op termijn kosten. Bovendien wordt de levensduur van de scootmobiel verlengd. Een andere optie naast het serviceplan is dat je kiest voor een vaste voordelige prijs per servicebeurt of inspectie van de scootmobiel. Mango Mobility maakt dus een scootmobiel servicepakket voor jou op maat, zodat je je veilig op de scootmobiel voelt.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus