scootmobiel-service

scootmobiel-service

Kies voor de beste service voor uw scootmobiel

Wanneer u de eigenaar bent (geworden) van een scootmobiel, is het natuurlijk erg belangrijk dat de winkel waarbij u uw scootmobiel heeft gekocht een goede service verleent. Mango Mobility heeft als motto dat Mango er voor u als gebruiker is. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit begint al bij het moment dat u een scootmobiel wilt kopen.

Dienstverlening begint al bij de koop

Elke scootmobiel heeft specifieke eigenschappen. Het is belangrijk voordat u overgaat tot aanschaf van de scootmobiel, dat u goed voor ogen heeft waarvoor u deze wilt gebruiken. Bijvoorbeeld of u de scootmobiel buitenshuis en/of binnenshuis wilt gebruiken, of u lange afstanden wilt rijden en of u de scootmobiel per auto wilt vervoeren. Heeft u hier een beeld van, dan kunt u de hulpdienst van Mango Mobility inschakelen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen zodat we uw vragen kunnen beantwoorden of een afspraak maken.

Scootmobielservice voor onderweg

Wanneer u eenmaal een scootmobiel van Mango Mobility heeft aangeschaft, heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag aanspraak te maken op assistentie van Mango. Staat u eens met pech onderweg, dan staat Mango Mobility voor u klaar om uw voertuig ter plaatse te repareren en wanneer dit niet mogelijk is, dan krijgt u vervangend vervoer aangeboden. Onze hulpdienst zorgt ervoor dat u niet in de kou blijft staan!

Mango helpt problemen voorkomen

Mango Mobility is erg flexibel en houdt zoveel mogelijk rekening met uw mogelijkheden. U kunt kiezen voor een driejarig of vijfjarig serviceplan waarmee u voor een vast tarief per jaar verzekerd bent van alle mogelijke reparatiewerkzaamheden. Periodiek onderhoud voorkomt onnodige slijtage en bespaart op termijn kosten. Bovendien wordt de levensduur van uw scootmobiel verlengd. Een andere optie naast het serviceplan is dat u kiest voor een vaste voordelige prijs per servicebeurt of inspectie van uw scootmobiel. Mango Mobility maakt dus een scootmobiel servicepakket voor u op maat, zodat u zich veilig op uw scootmobiel kunt voelen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus