Rolstoelkussen Vicair Active O2

Alleen online op voorraad
€ 549,95

Gratis thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

Mango Magazine

  • Vraag de gratis catalogus 2019 aan, met 124 pagina's informatie over scootmobielen, rollators en rolstoelen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Gratis ANWB pechhulp
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De Vicair Active O2 is de perfecte combinatie tussen ergonomisch vormgegeven schuim met de Vicair SmartCells. Op het achtervlak bevinden zich 4 compartimenten die hoogwaardige huidbescherming en comfort bieden. Daarnaast ontlasten de 4 achterste compartimenten van de Vicair Active O2 rolstoelkussen het zitbotten-staartbeengebied. Het schuim aan de voorzijde van het rolstoelkussen vergemakkelijkt transfers en vergroot het gevoel van stabiliteit en wegcontact. Het schuim in het kussen wordt beschermd door een waterbestendige liner. De rest van het kussen is volledig wasmachinebestendig. Het rolstoelkussen is ademend wat zorgt voor een hygiënisch kussen met perfecte temperatuur- en vochtregulatie.

Keuze voor 9cm: Altijd de beste keuze Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.

Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250