Rolstoelkussen Vicair Active O2

Max. snelheid:
€ 549,95
Alleen online op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

De Vicair Active O2 is de perfecte combinatie tussen ergonomisch vormgegeven schuim met de Vicair SmartCells. Op het achtervlak bevinden zich 4 compartimenten die hoogwaardige huidbescherming en comfort bieden. Daarnaast ontlasten de 4 achterste compartimenten van de Vicair Active O2 rolstoelkussen het zitbotten-staartbeengebied. Het schuim aan de voorzijde van het rolstoelkussen vergemakkelijkt transfers en vergroot het gevoel van stabiliteit en wegcontact. Het schuim in het kussen wordt beschermd door een waterbestendige liner. De rest van het kussen is volledig wasmachinebestendig. Het rolstoelkussen is ademend wat zorgt voor een hygiënisch kussen met perfecte temperatuur- en vochtregulatie.

Keuze voor 9cm: Altijd de beste keuze Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.

Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9