Rollator Topro Pegasus Carbon

Vanaf € 679,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

 • Onze klanten waarderen ons met een 9,5!
 • Winkels door heel Nederland
 • Laagsteprijs Garantie
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Wat vindt de expert?

 • Carbon Frame
 • Afneembare boodschappentas
 • Elegant Design
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Topro Pegasus Carbon

De lichte en moderne Pegasus is zeer wendbaar en gemakkelijk mee te nemen op reis. De wielen zijn van zacht rubber, waardoor de meeste trillingen goed worden opgevangen en u comfortabel op weg kan. De ergonomische handvatten geven u de juiste steun en liggen lekker in de hand. Bij het gaan zitten of het gaan staan kunt u deze ook gebruiken als extra houvast: de handvatten hebben een sta-op functie. De Pegasus Carbon is het meest geschikt voor gebruikers tussen de 1.50 en 2.00 meter, en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 130 kilo. De rollator is verkrijgbaar in rood, wit en blauw.

Makkelijk mee op reis

De Pegasus rollator van Topro is gemakkelijk in te klappen door de zitting aan de hendel omhoog te trekken. Doordat het een lichtgewicht rollator is, en rond de 6 kg weegt kunt u de rollator gemakkelijk in de auto tillen. Opgevouwen zijn de afmetingen 65 (l) × 27,3 (b) × 80,3 (h) cm.

Rubberen Wielen

De Pegasus Carbon is uitgevoerd met zachte wielen. Dit zijn extra zachte, rubberen banden, die ervoor zorgen dat de meeste trillingen bij het lopen over oneffenheden worden geabsorbeerd. De banden zijn massief: deze kunnen dus niet lek. Doordat de wielen van extra zacht rubber zijn loopt de rollator een stuk comfortabeler, en zal u tijdens het wandelen ook minder last hebben van uw handen, nek en schouders.

Ergonomische & Verstelbare handvatten

De Pegasus rollator is uitgevoerd met ergonomische handvatten. Deze zijn uitgevoerd met een sta-op functie. Aan de voorkant van het handvat zit een extra mogelijkheid om vast te pakken. Deze zorgt ervoor dat u een betere houvast heeft bij het opstaan vanuit een stoel of bank, of vanuit de zitting van de rollator.

Om een goede houding aan te nemen tijdens het lopen is het belangrijk dat de handvatten op de juiste hoogte worden afgesteld. U bepaalt de juiste hoogte door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen: de handvatten worden afgesteld op de hoogte van uw polsen. Bij de Topro Pegasus Carbon rollator kunt u dit eenvoudig zelf doen, door de draaiknop voor het handvat los te draaien. Daarna verschuift u het handvat naar boven of beneden. Wanneer deze op de juiste hoogte staan, draait u de draaiknop weer vast.

Parkeerrem

Om de parkeerrem te activeren, dient u de remhendels naar beneden te duwen. Wanneer u de rollator weer van de parkeerstand wilt afhalen, trekt u de remhendels weer naar boven. Zet de rollator altijd op de parkeerrem als u gaat zitten.

Specificaties

Specificaties
Merk Topro
Garantie 7 jaar
Gewicht (kg) 6,1 kg zonder boodschappentas | 6,6 kg met boodschappentas
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 64 cm
Lengte (cm) Aanbevolen Gebruikerslengte: 150–200 cm
Hoogte (cm) 97 cm
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Carbon
Max. belasting (kg) 130 kg rollator | 10kg boodschappentas
Zithoogte (cm) 63 cm
Zitbreedte (cm) 43,5 cm
Rugleuning Ja
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Zachte rubberen wielen (Anti-lek)
Standaard uitrusting Met boodschappentas

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9,6