Rollator Quatro

Vanaf € 109,95
Op voorraad

    Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Als best getest door Kassa
  • Lage prijs
  • Ultra stevig
  • Geen rugsteun
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Rollator Quatro van Mango Mobility is de beste rollator volgens consumentenprogramma Kassa. Hij wordt geprezen om zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en lage prijs. Het stevige frame en de extra grote wielen geven u veel stabiliteit tijdens het lopen met deze rollator op alle ondergronden, zowel binnens- als buitenshuis.

De Quatro beschikt over ergonomische handvatten die verstelbaar zijn in verschillende hoogtes. Zo kunt u deze op de gewenste hoogte afstellen voor maximaal comfort. Daarnaast is deze rollator uitgerust met veilige handremmen en een parkeerrem. Door de handige parkeerrem kunt u de rollator makkelijk vergrendelen zodat u veilig kunt gaan zitten. Door zijn stevige constructie én brede comfortabele zitting is de Quatro in staat om maximaal 130 kg te dragen. Door het gebruiksvriendelijke opvouwsysteem kunt u de rollator eenvoudig vervoeren of opbergen. De Quatro is leverbaar in twee kleuren; grijs en blauw. Welke kleur kiest u?

U bestelt de Quatro eenvoudig online via de webshop van Mango Mobility. Blijf mobiel met een rollator en geniet van het leven!

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 9.4
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 59
Lengte (cm) 67.5
Hoogte (cm) 78 - 97 (verstelbaar)
Type frame Standaard frame
Materiaal frame Versterkt metaal
Max. belasting (kg) 130
Remmen Handremmen met parkeerfunctie
Zitting Kunststof zitting
Zithoogte (cm) 61
Zitbreedte (cm) 38
Zitdiepte (cm) 25.5
Rugleuning Nee
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)
Standaard uitrusting Stokhouder, dienblad en boodschappenmand

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators