Rollator Goliat

Vanaf € 249,00
Op voorraad

    Wat vindt de expert?

  • Hoog gebruikersgewicht
  • Geschikt voor de grotere wandelaar
  • Eenvoudig opvouwbaar
  • Zwaarder frame
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Vermeiren Goliat rollator is een zeer sterke en robuuste rollator. Het model heeft een breed frame en kan een gebruikersgewicht tot 200 kg dragen, waardoor de rollator ideaal is voor de grotere wandelaar. De rollator is gemaakt van duurzaam aluminium en is daarom niet alleen zeer sterk, maar ook nog eens stabiel en gemakkelijk te hanteren.

De Goliat heeft vier stevige wielen die u verzekeren van stabiliteit en wendbaarheid op verschillende ondergronden. De wielen zijn voorzien van een antislipprofiel, waardoor u zich veilig kunt voortbewegen op natte ondergronden. Ook heeft de rollator een stevige mand aan de voorzijde, waarin u uw spullen gemakkelijk kunt meenemen tijdens uw wandeling.

De Goliath rollator is voorzien van een extra brede zitting en rugleuning, zodat u comfortabel kunt zitten en rusten tijdens uw wandeling. Het model is voorzien van een parkeerrem, waardoor u veilig kunt plaatsnemen op de rollator. Het handvat is ergonomisch ontworpen om extra comfort te bieden tijdens het gebruik. Daarnaast is de Goliath eenvoudig opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen in de auto of op reis.

De rollator heeft een verstelbare hoogte tussen 83 cm en 102 cm en een breedte van 65 cm, waardoor deze geschikt is voor gebruikers van verschillende lengtes. Het totale gewicht van de rollator is 10,7 kg en de rollator kan gebruikt worden voor zowel binnen- als buitengebruik.

Specificaties

Specificaties
Merk Vermeiren
Gewicht (kg) 10,7
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 65
Lengte (cm) 75
Hoogte (cm) 83 - 102
Max. belasting (kg) 200
Zithoogte (cm) 49-56
Zitbreedte (cm) 55
Zitdiepte (cm) 41
Aantal wielen 4 wielen

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9