Zakelijk elektrisch rijden via Mango Mobility

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze huidige samenleving. Zowel voor de consument, het bedrijfsleven als voor de overheid. Deze laatste partij wil het gebruik van duurzame producten stimuleren door u belastingvoordeel te bieden.

Waarom zou u overgaan op elektrisch rijden?

• U rijdt stil, zuinig en schoon;
• U werkt mee aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO);
• U kunt aanspraak maken op extra belastingvoordeel;
• Het is kostenbesparend.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

De overheid probeert bedrijven door middel van de energie-investeringsaftrek (EIA) te stimuleren te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie. De EIA is een fiscale aftrekregeling. Dit houdt in dat u 44% van de investering mag aftrekken van de fiscale winst, waardoor u minder belasting betaalt. Klik hier en hier om te zien of uw bedrijf in aanmerking komt!

Milieu-investeringsafrek (MIA)

De milieu-investeringsafrek biedt u de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Het percentage van de aftrek is afhankelijk van de milieueffecten en de gangbaarheid van het aan te kopen vervoersmiddel.

VAMIL

Met de VAMIL kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 75%. Door sneller afschrijven, vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar.

Al onze producten komen in aanmerking voor bovenstaande regelingen. Dit betekent dat u, als afnemer van duurzame producten van Mango Mobility, op deze manier uw belastingvoordeel kunt behalen.

Draagt u binnenkort ook bij aan een schonere wereld?

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via 0800 - 2002. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.