Mango Wateringen

Mango Wateringen

In het verlengde van de N221, de veilingroute en de Wippolderlaan naar Den Haag bevindt zich op het bedrijventerrein 'Zwethove' de e-mobility store in Wateringen. Hier vindt u ons volledige assortiment scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-cars/e-brommobielen aan.

Mango Mobility Wateringen

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Wateringen staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de de Lierseweg 13 in Wateringen.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


De vestiging in Wateringen heeft voldoende parkeergelegeheid voor de deur en is goed bereikbaar vanuit regio Delft en Den Haag. Er is geen werkplaats aanwezig.

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Wateringen
De Lierseweg 13
2291 PD Wateringen

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0174-895012