Mango Utrecht

Let op: gewijzigde openingstijden

Mango Hengelo

Midden in Hengelo, aan de Drienerstraat 59, vindt u onze e-mobility store. In deze vestiging treft u een breed assortiment scootmobielen, e-cars/e-brommobielen, e-scooters en e-steps.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Hengelo staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Drienerstraat 59 in Hengelo.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Onze vestiging in Hengelo heeft voldoende parkeergelegeheid voor de deur en is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal en verschillende Duitse steden.

Wilt u graag proefrijden op een product naar keuze, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan kunt u vrijblijvend een thuisdemonstratie aanvragen via 0800-2002.

Openingstijden:

Showroom
Woensdag 11:00 - 15:30 uur
Vrijdag en Zaterdag 11:00 - 15:30 uur
Rest van de week Gesloten

Gewijzigde openingstijden
tijdens de feestdagen:

Dinsdag 31 december:09:00 - 13:00 uur
Woensdag 1 januari: Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Hengelo
Drienerstraat 59
7551HL HENGELO

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 074-700 22 69