Mango Groningen-Haren

Mango Groningen-Haren (tijdelijk gevestigd in Assen)

Op zondagavond 30 juni heeft er een brand gewoed in onze winkel in Haren. Inmiddels is duidelijk geworden dat het pand als verloren moet worden beschouwd. Er hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Om u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn, openen wij met ingang van dinsdag 9 juli een nieuwe winkel in Assen. Deze winkel is gevestigd in het pand van Havik Auto aan de Balkengracht 2 in Assen.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de brand? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@mangomobility.nl of 0800-2002 (gratis nummer).


In de showroom in Haren treft u een breed assortiment scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-brommobielen. aan. Tevens kunt u hier ook onze specials bewonderen zoals de Luggie vouwscootmobiel, de tweepersoons City Car, de nieuwste collectie elektrische scooters en collectie elektrische fietsen van het Nederlandse merk QWIC.

Winkel Mango Groningen-Haren

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Haren staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Emmalaan 31 te Haren.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Woont u in de provincie Groningen? Dan is Mango Haren uw dichtsbijzijnde winkel! Maar ook vanuit Assen is Mango Mobility goed te bereiken: de winkel is op nog geen 600 meter gevestigd vanaf afslag 38 - Haren op de A28. Er is geen werkplaats aanwezig.

Openingstijden:

Showroom
Maandag Tijdelijk gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag Tijdelijk gesloten
Zaterdag Tijdelijk gesloten
Zondag Tijdelijk gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Groningen-Haren
Emmalaan 31
9752 KS Haren

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002