Mango Mobility Grou

Mango Grou

In het hartje van de provincie Friesland vindt u in Grou een zeer ruim Mango Experience Center. U vindt hier u een breed assortiment scootmobielen en elektrische scooters. Bent u woonachtig in de provincie Friesland? Dan is Grou uw dichtstbijzijnde Mango-vestiging.

Winkel Mango Grou

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Grou staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan It Molelân 8 te Grou.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn in deze winkel alle scootmobielen en elektrische scooters aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Grou
It Molelân 8
9001 XS Grou

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002