Mango 's Hertogenbosch

Mango 's Hertogenbosch

In Den Bosch vindt u ons volledige assortiment: vaste en opvouwbare scootmobielen, e-cars/e-brommobielen, e-steps en elektrische scooters. Een grote collectie elektrische fietsen en de exclusieve speed pedelecs van Stromer maken de collectie compleet – allemaal gereed voor een proefrit!

Winkel Mango 's Hertogenbosch

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in 's-Hertogenbosch staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Rietveldenweg 36 te Den Bosch.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Mango bevindt zich in het pand van Arend Auto en is goed te bereiken vanaf de A59, neem afslag 46 - Engelen en u bent er in enkele minuten. Er is geen werkplaats aanwezig.

Openingstijden:

Showroom
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango 's-Hertogenbosch
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-Hertogenbosch

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002