Mango Mobility Barneveld

Mango Barneveld

Aan de Veemweg langs de A1 vindt u ons Experience Center Barneveld. Naast ons grote assortiment scootmobielen vindt u hier ook een ruime collectie elektrische fietsen, elektrische scooters en e-brommobielen. Alle voertuigen staan gereed voor een proefrit, zowel op ons binnenparcours als buiten rondom het pand.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Barneveld staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Veemweg 10 te Barneveld.

Winkel Mango Barneveld

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


U bent van harte welkom om onze producten in alle rust te bekijken en uit te proberen. Ons Experience Center is te vinden op industrieterrein Harselaar en is zeer goed bereikbaar voor mensen die woonachtig zijn in Barneveld, Voorthuizen, Ede, Amersfoort, Nijkerk, Putten en Apeldoorn. Het pand ligt pal naast de A1: u kunt zowel afslag Barneveld als Voorthuizen nemen. Er is geen werkplaats aanwezig.

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Barneveld
Veemweg 10
3771 MT Barneveld

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002