Mango Assen

Mango Assen

De gloednieuwe Mango winkel in Assen is gelegen in de grote Opel/Kia showroom aan de Balkengracht, ook bekend als Havik Auto. Vanaf Groningen/Haren is deze nieuwe locatie met de auto in ruim een kwartier eenvoudig bereikbaar. Het pand ligt ca. 200 mtr. verwijderd van de afslag Assen-West op de A28. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid en u parkeert voor de Opel/Kia showroom. U vindt hier het grootste assortiment scootmobielen, Van Raam fietsen, elektrische scooters en e-cars/e-brommobielen.

Mango Mobility Assen

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Assen staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle soorten scootmobielen, rolstoelen, rollatoren en van Raam fietsen en nog veel meer. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. Wij heten u graag van harte welkom aan de Balkengracht 2 te Assen.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Mango Assen is uitstekend bereikbaar vanuit de hele omgeving. Graag heten wij u van harte welkom. Onze storemanager heeft de koffie voor u klaarstaan!

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Gewijzigde openingstijden
tijdens de feestdagen:

Donderdag 5 december: 09:00 - 16:00 uur
Dinsdag 24 december: 09:00 - 16:00 uur
Woensdag 25 december: Gesloten
Donderdag 26 december: Gesloten
Dinsdag 31 december: 09:00 - 13:00 uur
Woensdag 1 januari: Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Assen
Balkengracht 2
9405 CG Assen

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800 2002