Mango Mobility Amsterdam

Mango Amsterdam
(verhuisd naar Weesp)

In verband met een brand in ons Experience Center in Amsterdam-West gesloten. De winkelactiviteiten worden voortgezet op onze locatie aan de Hogeweyselaan 151 te Weesp.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Weesp staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Hogeweyselaan 151 te Weesp.

Amsterdam West

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Mango Amsterdam
Hogeweyselaan 151
1382 JK Weesp

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002