Waarom opvouwbare scootmobiel

Waarom een opvouwbare scootmobiel

Kies voor het gemak van een opvouwbare scootmobiel

Wanneer u zich oriënteert op verschillende scootmobielen, zult u ongetwijfeld ook de opvouwbare scootmobielen tegenkomen. Een opvouwbare scootmobiel is een aparte categorie met een aantal voordelen boven de reguliere scootmobiel. Zoals de naam al aangeeft is de opvouwbare scootmobiel opvouwbaar, ofwel inklapbaar. Mango Mobility biedt scootmobielen aan die al in drie handelingen zijn ingeklapt.

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Het grote voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat deze makkelijk mee te nemen is in de kofferbak van de auto. De opvouwbare scootmobiel is bewust lichtgewicht, zodat deze ook gemakkelijk op te tillen is. U geniet dus van nog meer mobiele vrijheid met deze scootmobiel, omdat uw actieradius nog veel groter wordt. Op vakantie gaan is immers geen probleem meer met de opvouwbare scootmobiel. Het is zelfs mogelijk om uw scootmobiel in het vliegtuig mee te nemen. Een ander voordeel is dat de opvouwbare scootmobiel wendbaarder is dan een reguliere scootmobiel. Dit is erg prettig wanneer u de scootmobiel ook binnenshuis wilt gebruiken of bijvoorbeeld graag naar de markt gaat. Ook wanneer u thuis weinig ruimte heeft kan de opvouwbare scootmobiel voordeel bieden. Met veel bezoek in huis vouwt u de scootmobiel namelijk gemakkelijk op en zet u hem met hetzelfde gemak aan de kant.

Opvouwbare scootmobiel: soorten

Ook opvouwbare scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een opvouwbare scootmobiel met een extra grote actieradius (tot wel 18 km) of voor een model met een extra vering, waardoor u nog meer zitcomfort heeft. Sommige opvouwbare scootmobielen zijn extra makkelijk vervoerbaar omdat het accupack afneembaar is. Of kies voor een opvouwbare scootmobiel met een extra luxueuze zitting. De Cat 4 bijvoorbeeld is ideaal voor mensen met rugklachten. Mango Mobility adviseert u graag in de mogelijkheden.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus