Verzenden & retourneren

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via info@mangomobility.nl
of tel: 0800-2002. Wij garanderen dat er binnen 24 antwoord wordt gegeven op uw vraag.

Bezorgkosten

Mango Mobility bezorgt gratis in heel Nederland boven de 50 Euro (6,75 euro)

Hoe kan ik betalen?

Mango Mobility gebruikt Ideal om te betalen:

U betaalt rechtstreeks met ideal vanuit uw eigen bankomgeving en na ontvangst van betaling zullen wij direct uw bestelling uitleveren.

Garantie

Wij bieden op al onze producten een garantie van 1 jaar. Onder de garantie wordt verstaan: alle gebreken die niet door oneigenlijk gebruik zijn ontstaan en zijn te wijten aan fabricage fouten. Wij garanderen dat onze producten bij normaal gebruik een lange levensduur hebben ook als zij intensief gebruikt worden.

Retouren

Indien u een product retour wilt zenden dient u hiervoor eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan vertellen hoe- en naar welk adres u de spullen kunt retour zenden. Pakketten die zonder melding naar kantoor worden gestuurd kunnen niet worden aangenomen.

De verzendkosten komen voor uw rekening. Retourzendingen NOOIT ONGEFRANKEERD aan ons opsturen.

Alle artikelen kunt u binnen 10 dagen na ontvangst retourneren waarna u uw geld binnen 30 dagen terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Mango Mobility worden afgeleverd.

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen 10 dagen melden per e-mail aan Mango Mobility onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Mango Mobility zal het artikel vervangen of de betaling binnen 30 dagen ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen.

Experience Center Breukelen
De Corridor 4
3621 ZB
Tel: 0800-2002
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Email adres: info@mangomobility.nl
Website: www.mangomobility.nl