Elektrische fiets vergelijken

Elektrische fiets vergelijken

Vergelijk elektrische fiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarom bieden wij een breed scala aan elektrische fietsen aan. Om het voor u makkelijker te maken onze elektrische fietsen te vergelijken, hebben wij onze elektrische fietsen verdeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Op onze website kunt u deze elektrische fietsen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van deze vergelijkfunctie ziet u in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen onze elektrische fietsen.

Vergelijk op basis van uw gebruik

Bij het kiezen van een elektrische fiets is het belangrijk om te bedenken voor welk doel u de fiets wilt gebruiken. Als u lange afstanden wilt afleggen met uw elektrische fiets is het belangrijker dat u voor een elektrische fiets met een grote actieradius kiest. Als u in heuvelachtig gebied wilt fietsen is het verstandig om te kiezen voor een elektrische fiets met een groter aantal versnellingen. U zult dan ook zien dat onze “Sportief”-fietsen over meer versnellingen beschikken in vergelijking met onze “Urban”-fietsen.

Wat al onze elektrische fietsen als voordeel hebben in vergelijking met reguliere fietsen is dat ze voorzien zijn van een lichtgewicht frame. Dit zorgt ervoor dat in vergelijk met een reguliere fiets onze fietsen gemakkelijker te hanteren zijn en minder weerstand hebben met de weg. Dit garandeert een prettige fietservaring.

Als u klaar bent met elektrische fietsen vergelijken op onze website hebt u wellicht een idee welke elektrische fiets bij u zou kunnen passen. Het is misschien verstandig om voor een goed vergelijk de fietsen ook in het echt uit te proberen. Dit kunt u doen in onze winkels, die verspreid zijn door heel het land. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de elektrische fiets die het beste bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.