E-scooter

Een elektrische scooter (ook wel e-scooter genoemd) is een aanwinst voor zowel jong als oud. Het rijden op een e-scooter brengt veel voordelen met zich mee: zo rijdt u geheel geruisloos, CO2-vrij en hoeft u niet meer te tanken. En dat merkt u in uw portemonnee.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van een e-scooter

Het rijden van een elektrische scooter brengt voordelen met zich mee. U kiest voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, maar ook voor kostenbesparing voor uzelf op de lange termijn. In aanschaf is de scooter duurder, maar dit verdient u snel terug. Het scheelt ook tijd, u hoeft niet meer heen en weer te rijden naar een tankstation. U laadt thuis de accu van de scooter op via het stopcontact. Geen zorgen dus!

Kwaliteitsgarantie van Mango Mobility

Mango Mobility heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij kwaliteit verwacht u wellicht hoge prijzen, maar niets is minder waar. Mango Mobility wil dat een elektrische scooter voor iedereen betaalbaar is. Daarom worden de prijzen aantrekkelijk laag gehouden en betaalt u niet meer dan wat de elektrische scooter waard is.

Breed assortiment gebruikte e-scooters

Mango heeft een divers assortiment occasion e-scooters. De prijs van een e-scooter is afhankelijk van een aantal factoren: het soort accu, het type motor, het remsysteem, de grootte van de scooter en eventuele extra’s. Wilt u de occasion liever eerst even testen? Bezoek dan onze vestigingen in Barneveld, Grou, Haren, ’s Hertogenbosch, Utrecht of Wateringen. 


Wilt u liever telefonisch contact opnemen, dan kunt u bellen naar 0800 2002 (gratis). Maak geheel vrijblijvend een afspraak.