E-brommobiel

Met een elektrische brommobiel heeft u een milieuvriendelijk alternatief voor stadsmobiliteit. U laadt uw e-brommobiel gemakkelijk aan het elektriciteitsnetwerk via een laadkabel in het stopcontact.

Enkele van onze elektrische brommobielen vallen in de categorie 'gehandicaptenvoertuig'. Dit betekent onder andere dat u onze e-brommobielen zonder rijbewijs mag besturen en overal (kosteloos) mag parkeren, zelfs op de stoep!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van een elektrische brommobiel

class="first">Een elektrische brommobiel biedt in veel situaties voordelen ten opzichte van andere voertuigen. De e-brommobiel gebruikt ten eerste geen brandstof en is daardoor schoner en stiller dan een brommobiel met brandstofmotor. U kunt het zien als een kleine auto waarvoor u geen autorijbewijs nodig heeft. Het is daarnaast makkelijker om een parkeerplek te vinden, omdat de brommobiel niet veel ruimte in beslag neemt.

Gebruikte E-brommobiel kopen?

class="first">Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een breed aanbod aan elektrische brommobielen. Mango Mobility heeft voor degene met een kleiner budget ook betaalbare of ex-demo e-brommobiel modellen.

class="first">U koopt uw e-brommobiel via de webshop of in een van de 6 Occasion Centers van Mango Mobility. Bezoek onze vestigingen in Barneveld, Grou, Haren, ’s Hertogenbosch, Utrecht of Wateringen. Wilt u liever telefonisch contact opnemen, dan kunt u bellen naar 0800 2002 (gratis). Maak geheel vrijblijvend een afspraak.