E-bike

Met de elektrische fiets (e-bike) beweegt u zich moeiteloos voort, en blijft u tóch in beweging. Gemiddeld genomen maken we ook meer kilometers met de elektrische fiets dan met een gewone fiets. Mango Mobility heeft vier segmenten elektrische fietsen: Urban, Sportief, Comfort en bakfietsen. Allen bijzonder geschikt om comfortabel op pad te gaan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een e-bike

Met e-bikes wordt altijd een elektrisch aangedreven fiets bedoeld. De e-bike is een normale fiets uitgerust met een trapondersteuning. In de naaf van de fiets zit een elektromotor die logischerwijs voor elektrische ondersteuning zorgt.

Uitgebreide service en de beste informatievoorziening

De verkoop van e-bikes en e-scooters neemt gigantisch toe in 2018, waardoor de vraag naar goede service natuurlijk meegroeit. Mango is leverancier van kwaliteitsmerken zoals onder meer QWIC, Stromer, B4-bikes, Spiked, Emco, GiGi en NIU. Met zoveel topmerken onder een dak streven wij ook naar de meest uitgebreide service en de beste informatievoorziening.

Gebruikte elektrische fiets (occasion) kopen?

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een breed aanbod aan e-bikes. Mango Mobility heeft voor degene met een kleiner budget ook betaalbare of ex-demo e-brommobiel modellen. Deze elektrische fietsen zijn alleen gebruikt om te testen of tijdelijk in gebruik geweest. Zij worden door onze service technici getest, gekeurd en opnieuw aangeboden. Een prima alternatief.

Wilt u de occasion liever eerst even testen? Bezoek dan onze vestigingen in Barneveld, Grou, Haren, ’s Hertogenbosch, Utrecht of Wateringen. Wilt u liever eerst telefonisch contact opnemen, dan kunt u bellen naar 0800 2002 (gratis).