Een scooter is voor iedereen

Tweedehands elektrische scooter


Zo goed als nieuwe elektrische scooters bij Mango Mobility 

Wie kent niet de iconische beelden van Audrey Hepburn en Gregory Peck op de scooter in de film Roman Holiday? In Rome is het nog altijd het favoriete vervoermiddel om snel de stad te doorkruisen. En met recht. Scooters zijn goedkoop, veilig, betrouwbaar en ze zien er modieus uit. Scooters zijn populair. Niet alleen in Italië, maar ook in Nederland. Je ziet iedereen erop rijden: scholieren met hun schooltassen, werknemers die de file vermijden en vijftigplussers die een dagje gaan toeren in de natuur.

100 kilometer met 1 Euro


Sinds enige tijd zijn er ook elektrische scooters met dezelfde voordelen als de traditionele, maar deze zijn ook nog eens fluisterstil en milieuvriendelijk. De krachtige lithium-ion accu's leveren voldoende energie om makkelijk 60 tot 70 kilometer af leggen voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen. Het opladen zelf is heel eenvoudig. Er is geen speciale apparatuur voor nodig, een gewoon stopcontact is voldoende. De levensduur van de accu is voldoende om 80.000 comfortabele kilometers met de e-scooter af te kunnen afleggen. Dat is tweemaal rond de wereld! De onderhoudskosten van een elektrische scooter blijven over de jaren heen laag doordat elektrische scooters minder bewegende onderdelen hebben dan traditionele. De prestaties van de e-scooter zijn met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur alleszins acceptabel. Het lage energieverbruik, de duurzaamheid en de lage onderhoudskosten van de e-scooters leiden ertoe dat het gemiddeld tarief voor 100 afgelegde kilometers gemiddeld niet meer is dan 1 Euro. Niet slecht voor een vervoermiddel dat zo milieuvriendelijk en hip is.

Showroommodellen en elektrische scooters met ervaring


Al deze redenen maken dat er een flinke groei is in tweedehands e-scooters. Mango Mobility heeft een groot aanbod van tweedehands e-scooters en showroommodellen. Deze zijn nog aantrekkelijker geprijsd dan nieuwe modellen, maar even duurzaam en net zo leuk om op te rijden.
U koopt geen kat in de zak, want voordat een gebruikte e-scooter bij Mango Mobility als tweedehands wordt aangeboden, wordt deze eerst gereviseerd en getest, zodat u zekerheid heeft dat uw tweedehands e-scooter nog lang mee zal gaan. Kijk in de lijst met gebruikte e-scooters om te zien of er voor u iets bij zit en maak een afspraak voor een proefrit bij het Experience Center in Amsterdam. Onze adviseurs willen u graag helpen om de goede keuze te maken zodat u nog jarenlang plezier zult hebben van uw e-scooter.
Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.