Een traplift: omdat geen huis hetzelfde is

Mango Weesp

Ons huis is onze veilige basis waar we het liefst zo lang mogelijk willen blijven wonen. Elektrische mobiliteit voor binnenshuis draagt daar aan bij: met een aantal hulpmiddelen wordt het gemakkelijker om u binnen uw huis te verplaatsen. Geen huis is echter hetzelfde: meerdere verdiepingen of gelijkvloers, een gedeelde ingang met een trappetje of een royale achterom – en dat is nu net wat uw huis tot uw thuis maakt.

Een traplift maakt uw huis bereikbaar

Voor woningen met verschillende verdiepingen kan een traplift een uitkomst zijn. Trapliften zijn er in net zoveel verschillende uitvoeringen als er trappen zijn: recht of met één of meerdere bochten, steil of glooiend. Hierdoor is de installatie van een traplift altijd maatwerk. Van het grootste belang is de kwaliteit van de traplift. U wilt immers kunnen vertrouwen op een veilige lift die probleemloos functioneert. Mango werkt daarom samen met Handicare: de marktleider in trapliften die meer dan 100 jaar ervaring combineert met een bijzonder breed assortiment waarin altijd een oplossing gevonden kan worden die perfect past bij uw specifieke woonsituatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

De mobiliteitsadviseurs van Mango en Handicare bogen op jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een deskundig advies voor mobiliteitsoplossingen binnen uw huis – helemaal gratis en vrijblijvend. Via ons gratis servicenummer 0800 2002 of kunt u een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Zij bekijken graag samen met u welke mobiliteitsmogelijkheden voor u een oplossing kunnen brengen – zonder verdere verplichtingen. Ook in huis brengt Mango de leuke dingen graag dichterbij!

Mango is bij u in de buurt

Geregeld houden wij trapliftspreekuren in onze vestigingen.

Zoek een vestiging bij u in de buurt!

Aanvragen catalogus