Maak kennis met de elektrische fiets bij Stromer Zeist!

Maak kennis met de elektrische fiets bij Stromer Zeist

Reis met de Stromer door Zeist

Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatief goede elektrische fietsen kunt u terecht bij Stromer Zeist! De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is al enige tijd in opkomst. Elk jaar worden er weer meer fietsen verkocht van deze specifieke variant tweewielers. Een van de merken die op dit moment het hoogst aangeschreven staat is Stromer. Dit innovatieve bedrijf komt uit Zwitserland en is daar in 2009 opgericht met het doel de elektrische fietsen nog gebruiksvriendelijker te maken. Gezien de populariteit van Stromer is dit doel ruimschoots behaald. Maak kennis met de e-bikes van Stromer Zeist en ervaar het gemak en de mogelijkheden van een elektrische fiets.

Met de Stromer in Zeist geniet u moeiteloos van de mooiste routes

De elektrische fiets is zowel voor forenzen als voor recreatieve fietsers een uitkomst. Zo is de e-bike een gemakkelijk, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Steden als Utrecht en Amersfoort zijn dankzij de Stromer, die een maximale snelheid kan bereiken van maar liefst 45 kilometer per uur, snel te bereiken. Zo hoeft u nooit meer te wachten op de bus of de trein of lang te zoeken naar een parkeerplaats in de drukke binnenstad. Ook steeds meer recreatieve fietsers ontdekken de voordelen van een e-bike als Stromer in Zeist. In de omgeving zijn de mooiste fietsroutes uit te stippelen. Niet alleen de bosrijke omgeving van Zeist is schitterend, ook in en om locaties als Hollandsche Rading en de Soester Duinen is prachtige natuur te vinden. Enkele andere recreatieve bestemmingen die de moeite meer dan waard zijn, zijn onder andere de historische Pyramide van Austerlitz, Paleis Soestdijk in Baarn en de plaatselijke trots, het Slot Zeist.

Verdere informatie over de Stromer

Wat de fietsen van Stromer zo uniek maakt, is dat het Zwitserse bedrijf werkt volgens het zogenoemde 'e-bike op maat'-concept. Hierdoor is het mogelijk de fiets geheel te personaliseren. Gebruikers kunnen zelf kiezen welk frame, welke onderdelen en accessoires en welke aandrijving hun nieuwe fiets gaat hebben. Via een dashboard op het stuur of ingebouwd in het frame kunt u de gegevens zoals de snelheid zien én zelf instellen met welke snelheid u wilt rijden, omdat het vermogen van de accu zelf is in te stellen. Bent u enthousiast geworden? niet alleen vindt u op de categoriepagina Stromer. Voor meer informatie over de fietsen, ook bent u van harte welkom in onze showroom in de ditchstbijzijnde winkel

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.